Huis > Informatie

Xiamen zegen glazen Whiteboard Manufacturing Co., Ltd

Alleen glazen Whiteboard! Nooit beeldschaduwen!


                              


Opgericht in 2009, zegen Whiteboard glasfabriek enige focus op innovatieve glazen whiteboards industrie als een toonaangevende fabrikant in de wereld voor 10 jaar. Wij bieden mensenA nooit beeldschaduwen Fashion gekleurde Whiteboard - gekleurde glazen Whiteboard.


Innovatie - wij zijn in de voorhoede van de wereldmarkt whiteboard

Wij bezitten de unieke technologie om te houden van een stabiele wereld-leidende kwaliteit van glazen whiteboard. Elk jaar, houden we op het maken van veel van marktonderzoek, volgen nieuwste markttendensen en diep inzicht krijgen in de gebruikers actural voorwaarde, is om te innoveren nieuwe waardevolle glasproducten voor whiteboard.


Certificaten en patenten van de uitvinding

Krijgen we 4 nationale uitvinding octrooi en 1 internationale uitvinding octrooi voor glazen Whiteboard serie. Onze glazen whiteboard doorgeven SGS veiligheidscertificaat, EN71 Europa certificaat voor veiligheid van speelgoed kind en SGS certificaat voor eco-vriendelijke glas verf.


Professionele Wereldtentoonstelling

Onze fabriek nemen delen in de wereld Duits Paperworld tentoonstelling, tentoonstelling van Dubai, Hong Kong / Shanghai Exhibition, karton eerlijke enz. Markt van het midden en hoge eind is ons doel.


Wereldwijd partnerschap

Er al een goede relatie met 36 wereldfaam bedrijven: Nederlandse Philips, International University, VS Mooreco, Microsoft Corporation, Xiamen luchtvaartmaatschappij enz. En onze verkoop netwerken hebben uitgebreid in heel Europa, Noord-Amerika, Azië, Oceanië, Afrika en zo verder.


Glazen Whiteboard serie van onze fabriek

Multicolor glas droge wissen bord (niet-magnetische / magnetische)

Glas droge wissen agenda/Planner

Glas projectie Whiteboard

Gedrukte glas droge wissen bord

Glas droge wissen partitie

enzovoort...


We zijn op zoek naar businesspartners wereldwijd met een hoop een samenwerking op lange termijn tot stand te brengen.

Welkom en klik hier om met ons mee!


201708041038228630397.jpg