Magnetic Dry Erase Glass Photo

Met ruime ervaring en expertise, biedt ZEGEN u nu de beste kwaliteit magnetisch droog uitwisbaar glazen fotolijst voor school / kantoor decoratie met en71 / 72/73 met een concurrerende prijs en biedt u de diensten op maat. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers, wees gerust verzekerd ...

Productdetails

Magnetic Dry Erase Glass Photo


Blessing Glass Whiteboard Factory kan elke foto of foto op gehard glas afdrukken. Wat geweldig is, is dat je op deze glazen foto kunt schrijven met een droge wisfunctie.


Je bent vrij om wat gevoel of uitdrukking op glasfoto te schrijven als souvenir. En reinig het bericht met de gum van het whiteboard of een schone doek.


Foto op bedrukt glas is met frisse kleuren en hoge resolutie, goede ongekende effecten en je zou het voor altijd kunnen houden als een nieuwe foto. Dat is de reden waarom mensen een afgedrukte glazen foto leuk vinden.


XIAMEN ZEGEN GLAS WHITEBOARD MANUFACTURING CO. LTD
Wij zijn een toonaangevende fabrikant ter wereld in de Glass Whiteboard-industrie. Met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter heeft onze fabriek meer dan 10 jaar rijke ervaring. We hebben al een nauwe samenwerking gehad met bedrijven van wereldniveau, zoals het hoofdkantoor van de Amerikaanse Microsoft-samenwerking, Coca-Cola Co., LG Display Co. , Ltd, enz., En hebben zeer goede feedback.


Klik hier om te vragen naar bedrukte foto's met droog uitwisbaar glas

 

Onderzoek