Art Display Glass Whiteboards

Art Display Glass Whiteboards Art Display Glass Whiteboards oppervlak is een modern alternatief voor het whiteboard. De kleur is geëmailleerd op het glasoppervlak. De glazen schrijfborden kunnen naast elkaar worden geïnstalleerd met behulp van het brede scala aan verschillende kleuren, wat een aparte look creëert voor ...

Productdetails

Art Display Glass Whiteboards


Art Display Glass Whiteboards oppervlak is een modern alternatief voor het whiteboard. De kleur is geëmailleerd op het glasoppervlak. De glazen schrijfplanken kunnen naast elkaar worden geïnstalleerd met behulp van het brede scala aan verschillende kleuren, wat zorgt voor een aparte look voor de hele muur. Op het glasoppervlak zit 10 jaar garantie.


Ideale moderne ruimte, Art Display Glass Whiteboard biedt duurzaamheid op lange termijn met een moderne esthetische aantrekkingskracht. Het oppervlak van gehard glas zal ondanks intensief gebruik geen vlekken, vlekken, krassen of deuken vertonen. De magnetische functie maakt het direct ophangen van documenten en notities mogelijk.


1. Whiteboardtype: gehard veiligheidsglas

2. Whiteboard Uiterlijk: frameloos ontwerp

3. Whiteboard verpakking: 6 zes Polylon met 5 lagen individuele doos

4. Glad, geen stip met een diameter groter dan 0,3 mm.

5. Magnetisch: laat het papier op het whiteboard staan


Uw droog uitwisbare markeringen glijden gelijkmatig over het bordoppervlak voor soepel schrijven. Frameloze plaat is eenvoudig te installeren met de meegeleverde pass-through montagehardware. Hang verticaal of horizontaal. Het bord bevat een droog uitwisbare markeerstift en twee zeldzame-aarde, krachtige magneten.


Hoe onderhoud ik een Art Display Glass Whiteboards?

Gebruik de whiteboardwisser om het bericht op het bordoppervlak te wissen

Gebruik een whiteboard-reiniger om het whiteboard schoon te maken

Gebruik een schone doek gedrenkt in schoon water om het whiteboard schoon te maken


Conference Room Whiteboards

Hot Tags: kunst display glazen whiteboards, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like