Beste productie Whiteboards Glass

Maak een wekelijkse kalender voor al uw persoonlijke of kantoorbijeenkomsten met een glazen whiteboard. Het niet-ingelijste ontwerp met stalen afstandhouder biedt een eigentijdse uitstraling met veel ruimte om te schrijven. Gebruik gekleurde markeringen op dit glazen whiteboard om ervoor te zorgen dat uw berichten opvallen en ...

Productdetails

Maak een wekelijkse kalender voor al uw persoonlijke of kantoorbijeenkomsten met een glazen whiteboard. Het niet-ingelijste ontwerp met stalen afstandhouder biedt een eigentijdse uitstraling met veel ruimte om te schrijven. Gebruik gekleurde markeringen op dit glazen whiteboard om ervoor te zorgen dat uw berichten opvallen en van een afstand te zien zijn.


Het oppervlak reinigen is net zo eenvoudig als het gebruik van een doek of een vochtige doek om aantekeningen weg te vegen. Het paneel is ook gehard voor extra duurzaamheid en sterkte om langdurig gebruik te garanderen. Verhoog de productiviteit van uw kantoorvergaderingen met dit glazen whiteboard dat keer op keer kan worden gebruikt met nat uitwisbare markers.


Leer details over de beste productie Whiteboards Glass

Maten: Elke maat kleiner dan 1200X3600MM

Kleuren: 770 kleuren zijn beschikbaar voor het maken van droog uitwisbaar gekleurd glas

Aangepast: aangepast formaat / logo / afbeelding / kleur is toegestaan

Oppervlaktekwaliteit: glad, geen kras of geen punt met een diameter van meer dan 0,3 mm


Op het moment dat je begint te schrijven op een whiteboard of een helder glazen whiteboard van Impact Signs, zie je meteen het verschil. Onze hoogwaardige borden zijn glad, extreem gemakkelijk schoon te vegen en vermijden de nevenbeelden en vage schaduwen die je elders hebt gezien. Bovendien kunt u alle markeringen op onze whiteboards voor niet-gekleurd glas gebruiken, inclusief droog wissen, nat wissen en zelfs permanente markeringen.


Onze extreem duurzame glazen whiteboards zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, dat 6-7 keer harder is dan gewoon glas.


Onze glazen whiteboards zijn zonder twijfel de mooiste en helderste die je ooit hebt gezien. Door de puurheid van ons kristalglas valt het op in vergelijking met andere glasplaten op de markt dankzij de onberispelijke helderheid.


Glazen whiteboards hebben geen randen rond de omtrek en geven uw kamer een strakke, professionele uitstraling. Whiteboards van glas kunnen horizontaal en verticaal worden geïnstalleerd.


Anderen over Blessing Glass Whiteboard Factory:

Verpakking: elk glas droog wisbord wordt verpakt door een individuele 5-laags sterke doos

Doorlooptijd: normaal 30 tot 35 dagen voor de hele container

Betaling: TT, LC, CIF, Western Union enz


Er zijn maar weinig dingen die een al goed ingerichte boardroom of vergaderruimte zullen verbeteren dan een dry-erase glass board. Een geavanceerd glazen bord zal uw vergaderruimte of kantoor zeker transformeren: het slanke glazen oppervlak zorgt voor een glad schrijfoppervlak dat geen vlekken of vlekken vertoont.
Hot Tags: beste productie whiteboards glas, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like