Blackboard-fabrikanten

Blackboard-fabrikanten Glas Als een toonaangevende fabrikant van glazen whiteboard ter wereld heeft onze fabriek een oppervlakte van 20.000 vierkante meter, met 10 jaar rijke exportervaring. We werken nauw samen met internationale topbedrijven, zoals het hoofdkantoor van de Amerikaanse Microsoft-samenwerking, LG Display, ...

Productdetails

Schoolbord fabrikanten glas


Als een toonaangevende fabrikant van glazen whiteboard ter wereld, heeft onze fabriek een oppervlakte van 20.000 vierkante meter, met 10 jaar rijke exportervaring. We werken nauw samen met internationale topbedrijven, zoals het hoofdkantoor van de Amerikaanse Microsoft-samenwerking, LG Display, Haagse Hogeschool (Holand).


Wat is een schoolbordglas?

Schoolbordglas is een soort whiteboard gemaakt van gehard veiligheidsglas. ons schoolbordglas maakt gebruik van elektronisch gehard glas waarvan de sterkte 6 keer sterker is dan gewoon glas. Het is veiligheid in gebruik.

 

Blackboard-glas is milieuvriendelijk, zodat u het voor altijd kunt gebruiken zonder vlekken en spook op een schoolbordoppervlak. U kunt het glazen schrijfbord gemakkelijk reinigen met het whiteboard en uw bericht schrijven met de whiteboard-marker.


Specificatie van Blackboard-fabrikantenglas:

1. Grootte: Elke grootte binnen 1200x36000mm

2. Kleur: kan worden aangepast.

3. Installeren: Zichtbare installatie en onzichtbare installatie is toestaan


Onderzoek nu voor schoolbordglas.

Hot Tags: schoolbord fabrikanten, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk