Bulletin Boards Display Glass

Iedereen die eerder op een droog uitwisbaar bord heeft geschreven, weet dat het meer is dan alleen een presentatiebord. Een glanzend droog uitwisbaar bord verving de behoefte aan rommelige, vuile krijtborden. Het combineert duurzaamheid, stijl en functionaliteit zonder compromissen op elkaar te sluiten. De eenvoudige maar elegante uitstraling van een ...

Productdetails

Iedereen die eerder op een droog uitwisbaar bord heeft geschreven, weet dat het meer is dan alleen een presentatiebord. Een glanzend droog uitwisbaar bord verving de behoefte aan rommelige, vuile krijtborden. Het combineert duurzaamheid, stijl en functionaliteit zonder compromissen op elkaar te sluiten. Het eenvoudige maar elegante uiterlijk van een whiteboard maakt het een uitstekende keuze voor zowel moderne als traditionele decors. Traditionele whiteboards worden gemaakt van gemengde houtplaten, chemicaliën en lijmen.


Bulletin Boards Display Glass Kenmerken:

1. Elke aangepaste grootte binnen 1200 * 4000 mm.

2. 770 kleuren beschikbaar voor glasplaat

3. Goed schrijven door whiteboard marker

4. Gemakkelijk schoon te maken door whiteboardwisser

5. Nooit vlekken en nevenbeelden op het bordoppervlak

6. Milieuvriendelijke glasplaten met levenslang gebruik.

7. Anticorrosie zo goed als nieuw glas

8. Niet gemakkelijk te breken. Veilig in gebruik.


Duurzaamheid: een prikbordglas is een van de sterkste glasoppervlakken die er zijn. Ten eerste is het gemaakt van gehard glas dat tien keer sterker is dan gewoon glas. Afgezien van het gebruik van sterk glas, gebruikt een glazen penbord stevige afstandhouders om het bord op zijn plaats te houden.


Installatiegemak: In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft een glas voor prikborden niet meerdere sterke handen nodig om het op te tillen. Een bord van gemiddelde grootte heeft slechts ongeveer twee mensen nodig om het ongeveer vijftien minuten te installeren.


Eenvoudig schoon te maken: in vergelijking met traditionele presentatieborden zijn glazen droogwisbare borden volledig niet-poreus. Dit maakt ze ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken. Het maakt niet uit hoe lang je je board gebruikt, verwacht geen vlekken en nevenbeelden.


Elegantie: een glas voor prikborden heeft de kracht om een ​​modern vleugje elegantie toe te voegen aan uw ruimte. Niet alleen is een glazen whiteboard frameloos, maar er zijn ook veel kleuropties om uit te kiezen.


Dit hoogwaardige bulletinboards-glas is gemaakt met zeer duurzame 1/4 "dikke gehard glasoppervlakken die een onovertroffen kwaliteit en prestaties bieden. Door de hoogwaardige glanzende, niet-poreuze afwerking vertoont een bulletinboards-glasoppervlak een uitzonderlijke schrijf- en wiskwaliteiten. Het glas van een prikbord is gemakkelijk schoon te maken en te ontsmetten. Het glas van een prikbord biedt meer verbeterde helderheid, een superglad schrijfoppervlak, kleuren zijn intenser en nauwkeuriger en zwarten zijn ook dieper.
Hot Tags: prikborden displayglas, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like