Display Schrijfborden Glas

Display Schrijfborden Glas is het ultieme als het gaat om stijl en vlekbestendigheid. De gestroomlijnde look past naadloos in moderne werkruimten en hun gladde, niet-poreuze oppervlak is bestand tegen constante inktblootstelling, waardoor een glasplaat er jarenlang fris en schoon uit zal zien ....

Productdetails

Display Schrijfborden Glas is het ultieme als het gaat om stijl en vlekbestendigheid. De gestroomlijnde look past naadloos in moderne werkruimten en hun gladde, niet-poreuze oppervlak is bestand tegen constante inktblootstelling, waardoor een glasplaat er jarenlang fris en schoon uitziet. Display Schrijfborden Glas is ook verkrijgbaar in een breder scala aan kleuren dan traditionele whiteboards, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor ruimtes die baat zouden hebben bij een vleugje kleur.


Leer details over het display van schrijfborden Glas

Maten: Elke maat kleiner dan 1200X3600MM

Kleuren: Er zijn 770 kleuren beschikbaar om schrijfborden te maken

Aangepast: aangepast formaat / logo / afbeelding / kleur is toegestaan

Oppervlaktekwaliteit: glad, geen kras of geen punt met een diameter van meer dan 0,3 mm


Gemonteerd: deze zijn ideaal voor permanent gebruik zoals klaslokalen, ziekenhuizen en directiekamers op kantoor. De meeste van deze vestigingen hebben muren die groot genoeg zijn om een ​​gemonteerde glazen plaat te herbergen. Ze zijn niet alleen permanent, maar ze besparen ook ruimte omdat ze geen vloeroppervlak gebruiken. Als u van plan bent een whiteboard voor uw keuken te gebruiken, is een klein gemonteerd bord een goede optie.


Mobiel: mobiele of standaard whiteboards nemen meer vloeroppervlak in beslag in vergelijking met montageopties. Het zijn echter geweldige leermiddelen wanneer het nodig is om de locatie van tijd tot tijd te veranderen. Net als de wandgemonteerde varianten, zijn mobiele glazen gummen in verschillende maten verkrijgbaar. Dit maakt het gemakkelijk voor u om de juiste te vinden voor uw behoeften. Het andere voordeel van dit type glazen bord is dat de meeste omkeerbaar zijn, wat betekent dat je aan beide kanten kunt schrijven.


De Display Schrijfborden Glas van Performance zijn een geweldige oplossing voor uw kantoor- en / of vergaderbehoeften.

Stijlvol verchroomd bevestigingsmateriaal en de meegeleverde markeringsrail maken deze droog uitwisbare borden zowel functioneel als modieus.


Display Schrijfborden Glas zijn de perfecte oplossing voor klanten die duurzaamheid nodig hebben. Luxor glasplaten voor wandmontage zorgen ervoor dat markers voor nat of droog uitwissen moeiteloos over het oppervlak glijden en dankzij hun magnetische oppervlak kan papier direct op het bord worden geplaatst. Het oppervlak is gemaakt van stevig gehard glas en is bestand tegen vlekken en nevenbeelden, terwijl het een eigentijdse look biedt die ideaal is voor elk kantoor, conferentieruimte, trainingscentrum of klaslokaal.


Elegantie: een display Schrijfborden Glas heeft de kracht om een ​​moderne vleugje elegantie toe te voegen aan uw ruimte. Niet alleen is een display schrijfbord glas frameloos, maar er zijn ook veel kleuropties om uit te kiezen.


Verbetert de organisatie: met een glazen schrijfbord kunt u al uw documenten, markeringen, notities en presentaties op één plaats bewaren. Dit is een geweldige functie bij het samenstellen van schema's, ideeën en ontvangstbewijzen in één bord.


Custom Magnetic Whiteboards Glass

Hot Tags: display schrijfborden glas, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like