Uitwisbare markeringsborden Glas

Uitwisbare markeringsborden Glas bieden duurzaamheid op lange termijn met een moderne esthetische aantrekkingskracht. Het glasoppervlak zal ondanks intensief gebruik geen vlekken, vlekken, krassen of deuken vertonen. De magnetische functie zorgt ervoor dat documenten en notities direct kunnen worden opgehangen, en de droog uitwisbare marker glijdt gelijkmatig over het bordoppervlak ...

Productdetails

Uitwisbare markeringsborden Glas bieden duurzaamheid op lange termijn met een moderne esthetische aantrekkingskracht. Het glasoppervlak zal ondanks intensief gebruik geen vlekken, vlekken, krassen of deuken vertonen. De magnetische functie zorgt ervoor dat documenten en notities direct kunnen worden opgehangen en de dry-erase marker glijdt gelijkmatig over het bordoppervlak voor soepel schrijven.

• magnetisch markeerbord geeft geen vlekken of nevenbeelden

• Magnetische kwaliteit maakt het veilig ophangen van papier aan het oppervlak met zeldzame-aardemagneten

• Ideaal voor intensief gebruik in ruimtes met regelmatig verkeer

• Frameloos bordontwerp past naadloos in elke omgeving.

• Schrijf op een wit glasoppervlak met elke kleur droog uitwisbare markeringen. Markeerstift inbegrepen.

• Meerdere bordformaten beschikbaar


Het mooie oppervlak van gehard glas is perfect voor droog uitwisbare markers. Wissen gaat moeiteloos zonder ghosting of vlekken. Schoner en duurzamer dan traditionele whiteboards. Eenvoudige installatie met stevige metalen bevestigingen en hoogwaardige bevestigingshardware inbegrepen.


Als het ultieme drywipe-oppervlak bieden we een selectie van stijlvolle uitwisbare markeringsborden van glas. Van aan de muur gemonteerde uitwisbare markeerborden van glas tot grote projectieglasborden en vrijstaande mobiele glasborden. Glass schrijfoppervlakken bieden een eigentijds alternatief voor het traditionele Whiteboard en zijn extreem slijtvast, ultra glad en ideaal voor intensief gebruikte ruimtes. Sommige reeksen worden aangeboden in heldere, alternatieve kleuren met magnetische oppervlakken voor gebruik met superkrachtige neodymiummagneten.


Uitwisbare markeringsborden Glas is een effectieve schrijf-op-veeg-kaart. Stijlvol, schoon en eigentijds. Panelen kunnen op maat worden gemaakt (maximaal 2 vierkante meter) en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. De kleur van het glas kan overeenkomen met of contrasteren met uw muren of duidelijk zijn om de kleur van de muur zichtbaar te maken. Ze kunnen bijna elke afbeelding, logo of kopie hebben. Hierdoor kunnen ze voor een veelvoud aan doeleinden worden gebruikt.


Met de magnetische glasborden kunt u ze gebruiken als prikbord. De gebruikte magneten zijn Neo-magneten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met glas. Onze glasplaten kunnen worden geproduceerd in grote maten of meerdere panelen die de hele muur bedekken.


Glasplaten zijn favoriet bij zorgverleners omdat ze veel gemakkelijker schoon te houden zijn dan conventionele whiteboards. Ziekenhuizen kunnen belangrijke broedplaatsen zijn voor schadelijke bacteriën en daarom is het zo belangrijk dat medische meubels antimicrobieel zijn. De meeste whiteboards zijn gemaakt van een plaatmateriaal dat is bekleed met een glanzende melamine toplaag. Omdat dit soort planken gemakkelijk kunnen worden bekrast en geschraapt, kunnen bacteriën relatief gemakkelijk in scheuren blijven steken, wat een enorm probleem vormt in een zorgomgeving. De reden dat glasplaten zo veel schoner zijn, is dat het oppervlak veel moeilijker te krassen is, waardoor er een veel kleinere kans is dat bacteriën vast komen te zitten in deuken en deuken.


Populaire maten van uitwisbare markeringsborden:
450x600mm, 600x900mm, 900x1200mm, 1000x1000mm, 1000x1500mm,

1200x1800mm, 1200x2400mm, 1200x3000mm, 1200x4000mm.

Sta toe op maat.

Kleur van uitwisbare markeringsborden Glas:

770 kleuren beschikbaar.

Sta toe op maat.

Is het veilig voor studenten om uitwisbare markeringsborden glas te gebruiken:

1. Ja, het is veilig. De grondstof is gehard glas. De sterkte is 6 keer sterker dan gewoon glas.

2. Het gehard glas van onze fabriek voldoet aan de SGS-veiligheidstest en voldoet aan het EN71 Europa-certificaat voor speelgoed van kinderen.

3. Daarom is het veilig te gebruiken.


Orange color glassboardOrange color glassboard

Hot Tags: uitwisbare markeringsborden glas, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk