Glas Droge wisborden, magnetisch, 4 x 3 voeten, witte ondergrond, frameloze whiteboard / witte plank

Glass Dry Erase Boards, Magnetic, 4 x 3 Feet, White Surface, Frameless Whiteboard / White Board Blessing Glass Writing Boards worden wereldwijd verzonden. Onze schrijfborden van gehard glas worden in veel andere omgevingen dan kantoren gebruikt. Ze zijn te zien in ziekenhuizen, medische faciliteiten, fabrieken, ...

Productdetails

Glas Droge wisborden, magnetisch, 4 x 3 voeten, witte ondergrond, frameloze whiteboard / witte plank


Blessing Glass Writing Boards verzenden wereldwijd. Onze schrijfborden van gehard glas worden in veel andere omgevingen dan kantoren gebruikt. Ze zijn te zien in ziekenhuizen, medische voorzieningen, fabrieken, restaurants, scholen, hogescholen, universiteiten, overheidsinstellingen, takken van de strijdkrachten en woonhuizen. Als u een gebruik voor een visual display dry erase board kunt bedenken, kunnen we hier een glazen markeerbord aanpassen dat aan uw behoeften voldoet.


Blue color glass dry erase board  Yellow Color glass dry erase board


Certificaten van Glass Dry Erase Boards:

Pass SGS, EN71-certificaten

Schildermateriaal voldoet aan de milieunormen van de Verenigde Staten en de Europese Unie

De oppervlaktekwaliteit ligt boven de Europese norm

Krijg 4 nationale patenten en 1 internationale patenten


Glass Dry Erase Boards Kenmerken:

Gemaakt van heavy-duty materialen zoals staal en melamine, deze whiteboards zijn ontworpen voor regelmatig gebruik. Ze worden binnen enkele seconden schoongeveegd en laten een oppervlak achter dat geschikt is om te schrijven. Voor een bord dat jarenlange vergaderingen en brainstormsessies duurt, investeert u in een bord gemaakt van met porselein bekleed staal. Ga aan de slag met een droogwaste starterset met markeringen, een wisser en een reinigingsoplossing. Als u de voorkeur geeft aan krijtborden, bieden wij een selectie kleine en grote krijtbordformaten die perfect passen in de kantoor- en klaslokalen.


Populaire grootte van glas droog wissen Boards:

600 * 900mm, 900x1200mm, 1200cmx1500mm 1200x1800mm, 1200x2400mm


Glass Dry Erase Board is ideaal voor moderne communicatie voor alle kantoor, school, conferentieruimte etc.


Klik hier om onderzoek te vragen f of glass dry wase board  


Onderzoek

You Might Also Like