Whiteboard Glasfabriek

Vestigen in 2009, zegen whiteboard glasfabriek is de toonaangevende fabrikant van glazen whiteboard. We ons alleen richten op glazen whiteboard voor 9 jaar, en we krijgen de nationale uitvinding octrooi- en internationale uitvinding octrooi.

Productdetails

Glazen Whiteboard fabriek-zegen Whiteboard glasfabriek.


Vestigen in 2009, zegen fabriek is de toonaangevende fabrikant van glazen whiteboard. We ons alleen richten op glazen whiteboard voor 9 jaar, en we krijgen de nationale uitvinding octrooi- en internationale uitvinding octrooi. Wij wonen tentoonstelling van Paperworld Frankfurt, Paperworld Dubai, Paperworld Sjanghai, Hongkong beurs, enzovoort. Onze belangrijkste markt is in de VS, Europa, Austrial, en er al een goede reputatie in de markt van Europa. Onze glas board doorgeven SGS, EN71 Europa certificaat van veiligheid van kind speelgoed enz.


German Paperworld.jpg  QQ图片20161114141550.jpg


1. glas whiteboard is gemaakt van topkwaliteit elektronische rang getemperd glas. De sterkte is 6 - 7 keer van normaal glas.


2. het oppervlak van glas whiteboard is glad, glanzend en mooi. U kunt niet vinden elke stip groter dan 0.3mm diameter. Het is dus ook zeer geschikt voor decoratie in het kantoor of uw huis.


3. wij milieuvriendelijke waterbasis glas verf van toepassing. Het naleving van Amerikaanse en Europese standaard.  De kleur is vol, mooi en kristal helder.


Specificatie:

1. grootte: Elke omvang binnen dan 1200 × 3600 mm

2. kleur: Beschikbaar met 770 kleuren uit Panton boek.

3. Installeer methoden: zichtbare en onzichtbare installeren


Onderzoek nu voor Whiteboard glasfabriek.www.oneglassboard.com

Xiamen zegen glazen Whiteboard Manufacturing Co., Ltd

Onderzoek