Glazen Whiteboards wit

Glazen Whiteboards wit zijn met droge wissen schrijven op / vegen functie. Allerlei maten en kleuren zijn beschikbaar. Grootste maat is 1200x3600mm en 770 Panton kleuren is beschikbaar om te schilderen op glas whiteboards. Achterkant van magnetische glazen is whiteboards wit een metalen plaat die u toelaten om gebruik sterk...

Productdetails

Glazen Whiteboards wit zijn met droge wissen schrijven op / vegen functie. Allerlei maten en kleuren zijn beschikbaar. Grootste maat is 1200x3600mm en 770 Panton kleuren is beschikbaar om te schilderen op glas whiteboards.

 

Achterkant van magnetische glazen is whiteboards wit een metalen plaat die u toelaten om het gebruik van sterke magneten notities en memo's op oppervlak van glazen whiteboards wit bij te voegen.


Het accepteren standaard drywipe/whiteboard stiften hebben een mooi soepel schrijven op glazen whiteboards oppervlak.


En een standaard whiteboard Gum zal vrij gemakkelijk vegen van het schrijven aan boord van het oppervlak, zonder enige beeldschaduwen vlekken op het.


Everytime u glazen whiteboards wit gebruiken, altijd lijkt een nieuwe kristallen glazen whiteboard die convery zal u een comfort en plezier gevoel.


Wij zijn glasfabriek whiteboards en wij verwelkomen alle distributeurs of een business partner die willen samenwerken met ons voor groothandel glazen whiteboards in onderschepten landen. Met 10 jaar ervaring op dit gebied en het bezit van octrooien en Europa certificaat, houden we lange termijn goede zakelijke relatie met de markt van het midden en hoge eind van de VS/Europa. Wij geloven dat onze fabriek zal worden de beste zakelijke partner op dit gebied.


Contacteer ons onmiddellijk voor onderzoek glazen whiteboards wit en wordt een partner van ons.


36x48 Glass Marker Boards


www.oneglassboard.com

Xiamen zegen glazen WhiteBoard Manufacturing Co., Ltd

Hot Tags: glazen whiteboards witte, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepaste, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like