Enorme glasplaat voor whiteboard

Enorme glasplaat voor whiteboard Glazen whiteboard is gemaakt van gehard glas dat is goedgekeurd als het beste materiaal om te schrijven. Het gehard glas heeft niet alleen een sterke sterkte (6 tot 7 keer dan normaal glas), maar heeft ook een goede schrijffunctie en is gemakkelijk schoon te maken zonder enige ...

Productdetails

Enorme glasplaat voor whiteboard


Whiteboard van glas is gemaakt van gehard glas dat is goedgekeurd als het beste materiaal om te schrijven. Het gehard glas heeft niet alleen een sterke sterkte (6 tot 7 keer dan normaal glas), maar heeft ook een goede schrijffunctie en is gemakkelijk schoon te maken zonder vlekken en nevenbeelden achter te laten. Het zal u helpen bij een soepele presentatie, waardoor de efficiëntie van vergaderingen en lesgeven wordt verbeterd. Kantoormanagers, ontwerpers en andere professionals merken al dat een glazen whiteboard het antwoord is op hun zakelijke behoeften, omdat het de statement maakt die uw organisatie verdient.

 

Wees ervan overtuigd dat u uw idee duidelijk kunt delen op een whiteboard van gehard glas. Het glazen whiteboard ziet er eleganter, mode en professioneel uit, waardoor het perfect is voor een moderne omgeving. Het is anti-corruptie en kan levenslang worden gebruikt als nieuw glas.


Hieronder staan ​​enkele certificaten die we hebben gekregen voor enorme glasplaten voor whiteboard :

1. SGS voor gehard glas veiligheid

2. SGS voor witte verfcoating

3. MSDS voor verf op waterbasis

4. MSDS voor lijm

5. EN71 Child Toy Safety Europe-certificaat

6. 4 nationale octrooien en 1 internationaal octrooi \


Waarom zijn mensen dol op Blessing fashion gekleurd glazen whiteboard? Redenen zijn hieronder:

Soepel schrijven door een whiteboard marker

Gemakkelijk schoon te maken door een whiteboard-oorschelp

Laat nooit ghosting achter op het whiteboard

Veelkleurig frameloos ontwerp als een elegante decoratie

Glas wordt nooit geel en breng milieuvriendelijke glasverf aan

Anti-corrosie zo goed als nieuw glas

Duurzaamheid maakt het mogelijk om voor altijd te gebruiken

Droog af te vegen bordglas is nooit vlek en nooit ghosting. Het oppervlak is veel minder poreus dan de traditionele whiteboards van staal, porselein of melamine.

Hoe een droog veegbordglas aanpassen?

Vertel ons gewoon uw gewenste maat, vereiste kleur, aangepast logo enzovoort.

Deze jaren was een groot magnetisch glazen schrijfbord gemaakt als de beste presentatietool voor moderne communicatie zoals bedrijfspresentatie, lesgeven aan studenten, kantoorvergaderingen enz. De functie en functie is zo geweldig dat het snel populair werd in de hele wereld.


Ons gehard glas doorstaat SGS val- en veiligheidstest.


Onze verf is Eco-vriendelijke waterpas SGS. 5 keer gecoate verf om ervoor te zorgen dat de verf vol en mooi is en de kleur niet loslaat.


Het oppervlak van het glazen bord is boven de Europese norm, geen punt of kras groter dan 0,3 mm. Dit is een andere leverancier die moeilijk te bereiken is.


We ontwikkelen een uniek anti-geel middel dat voorkomt dat glas geel wordt. Zelfs als u onze glasplaat 35 dagen lang onder fel zonlicht zet, wordt deze niet geel.


Aangepaste formaten kleiner dan 1,2 x 3,6 m:

Populaire afmetingen 450 × 600 mm, 600 × 900 mm, 900 × 1200 mm, 1000 × 1000 mm, 1000 × 1500 mm, 1200 × 1800 mm, 1200 × 2400 mm, 1200 × 3000 mm, 1200 × 4000 mm

Aangepaste kleuren

770 Pantone beschikbaar

Aangepast logo

4 kleuren aangepast logo gedrukt op het oppervlak van de planken

Hot Tags: enorme glasplaat voor whiteboard, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like