Office Product Glass Boards

Glas is het nieuwste droog uitwisbare oppervlak en het is het enige waar mensen over kunnen praten. Het strakke, strakke uiterlijk leent zich perfect voor modern kantoordesign. Het gladde, droog uitwisbare oppervlak maakt het gemakkelijk schoon te maken en omdat glas van nature niet-poreus is, zal het geen vlekken of vlekken veroorzaken. Maatwerk een ...

Productdetails

Glas is het nieuwste droog uitwisbare oppervlak en het is het enige waar mensen over kunnen praten. Het strakke, strakke uiterlijk leent zich perfect voor modern kantoordesign. Het gladde, droog uitwisbare oppervlak maakt het gemakkelijk schoon te maken en omdat glas van nature niet-poreus is, zal het geen vlekken of vlekken veroorzaken.


Personaliseerde een glazen magnetisch whiteboard

Ja. glazen magnetische whiteboard is beschikbaar voor:

aangepast formaat,

aangepaste kleur,

aangepast logo,

enzovoort.  


Glassboards benadrukken vorm en functie in plaats van voorrang te geven aan elkaar. Met unieke installatie en frameloze randen, het glazen whiteboard complimenteert kantoorinrichting en voegt persoonlijkheid toe aan een kamer. Als bonus bieden geïntegreerde accessoire-oplossingen een overzichtelijk schrijfoppervlak en zorgen ze ervoor dat markeringen en gummen binnen handbereik zijn. Ontdek onze zegenende glassboard-opties.


Onze selectie glazen whiteboards zijn door hun moderne uitstraling bij uitstek geschikt voor gebruik in een school- of kantooromgeving en hebben een magnetisch glasoppervlak. Ze zijn geweldig voor het projecteren van een indrukwekkend uiterlijk in boardrooms en vergaderruimtes.


Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide reeks maten en kleuren, met mobiele opties die gemakkelijk door elk gebouw kunnen worden vervoerd - deze glazen schrijfborden geven een zakelijke uitstraling en maken indruk op bezoekers.


Strakke lijnen en verborgen wandbevestigingen maken onze magnetische GlassBoards een geweldige optie voor kantoren, vergaderruimten en samenwerkingsruimtes. Gemaakt van 4 mm gehard veiligheidsglas. Door het prachtig gladde oppervlak kunt u elk whiteboard of fluor marker gemakkelijk wegvegen zonder vlekken of nevenbeelden.


Kenmerken van Office Product Glass Boards:

Verkrijgbaar in 770 Pantone.

Stand-off verborgen muurbevestigingen

Magnetisch en niet-magnetisch

Sterk en langdurig

10 jaar garantie

Gehard 4 mm veiligheidsglas


Een helder, transparant schrijfbord van gehard glas. Niet vrijstaand, moet aan de muur worden gemonteerd. Ideaal voor een klaslokaal of onderwijsomgeving. Gemakkelijk uitwisbaar en reinigbaar.

Het zet een toon van slimme, strakke en moderne looks

Makkelijk schoon te maken met schone doek

Dit apparaat is getest voor gebruik op kantoor en voldoet aan de veiligheidseisen

Het wordt aanbevolen voor hotel, vergaderzaal, universiteit, instituten of kantoorgebruik


Glazen schrijfborden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en worden geleverd met satijnchromen randklembeugels voor een stijlvolle, eigentijdse uitstraling. Eenvoudige installatie omdat randbevestigingen kunnen worden geplaatst zodat ze passen bij muurstijlen.


Deze kunnen worden gemaakt in elke maat die aan uw vereisten voldoet en kunnen superhelder zijn (geen groene tint) of met matte of gekleurde achterkant, zodat ze bij elk interieur passen. Een perfecte aanvulling op het moderne interieur. Ideaal voor kantoren, boardrooms, receptieruimtes of overal waar u een vleugje stijl nodig heeft. Heldere en matte afwerkingen passen goed bij uw muren; wit, zwart en kleuren kunnen zorgen voor scherpere tekeningen en zijn magnetisch voor extra flexibiliteit. We hebben nu het superheldere (strijkarme) veiligheidsglas in een aantal maten op voorraad, ideaal voor u om uw speciale kleurkeuze toe te voegen - bel ons voor een offerte hierover.


Verpakking: elk glas droog wisbord wordt verpakt door een individuele 5-laags sterke doos

Doorlooptijd: normaal 30 tot 35 dagen voor de hele container

Betaling: TT, LC, CIF, Western Union enz


Hot Tags: kantoorproduct glasplaten, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like