Standaard whiteboardformaat

Over het product Een assortiment glazen droog uitwisbare borden die ideaal zijn voor supersterke neodymium magneten. Het geharde veiligheidsglas van 4 mm is verkrijgbaar in een reeks van 10 kleuren in de twee kleinste maten. De twee grotere maten zijn alleen verkrijgbaar in zwart en wit. De achterkant van het bord heeft een koopje ...

Productdetails

Over het product

Een reeks glazen droog uitwisbare borden die ideaal zijn voor supersterke neodymium magneten. Het geharde veiligheidsglas van 4 mm is verkrijgbaar in een reeks van 10 kleuren in de twee kleinste maten. De twee grotere maten zijn alleen verkrijgbaar in zwart en wit. De achterkant van het bord heeft een stalen achterkant voor extra sterkte. Dit product is ideaal voor restaurants, bars en receptieruimtes.


Standaard whiteboardformaat

450 × 600 mm, 600 × 900 mm, 900 × 1200 mm, 1000 × 1000 mm, 1000 × 1500 mm, 1200 × 1800 mm, 1200 × 2400 mm, 1200 × 3000 mm, 1200 × 4000 mm


Over de Surafce

Droog afveegbaar en magnetisch oppervlak geschikt voor whiteboardmarkeerstiften en neodymiummagneten.


Met deze prachtige Glass Notice Boards is het nu mogelijk om elegantie te combineren met functionaliteit. De borden kunnen worden gebruikt als whiteboard met bord- of krijtmarkeringen of als magnetisch bord met passende magneten, idealiter met de supersterke Neodymium-magneten.


We bieden producten op maat gemaakte droge wisborden:

Droog uitwisbare borden op maat

Custom color dry erase boards

Droge wisborden met aangepast logo

Printed Planner dry erase boards

Projectiebord voor droog wissen


Wij leveren op maat gemaakte dry-errase-boards over de hele wereld aan een breed scala van bedrijven over de hele wereld, variërend van grote multinationale organisaties tot kleine individuele bedrijven.


De borden kunnen worden gebruikt als whiteboard met bord- of krijtmarkers of als magnetisch bord met de supersterke Neodymium-magneten.


Magnetische glasborden zijn een uitstekende manier om schriftelijke informatie uit te drukken; van het uitwisselen van ideeën tijdens een zakelijke bijeenkomst tot lesgeven in een klaslokaal. Ze kunnen op ezels worden gestut, aan muren worden bevestigd en sommige zijn zelfs ontworpen met het dubbele gebruik van een projectiescherm. Omdat het glas magnetisch is, kunnen papieren mededelingen op het bord worden geplaatst, waardoor het op een vergelijkbare manier werkt als een mededelingenbord. Ze kunnen ook worden gebruikt als een normaal droog wisbord.


Magnetische glasplaten zijn van hoge kwaliteit en laten geen strepen of vlekken achter zoals sommige droog uitwisbare borden. Ze zijn zeer aanpasbaar; de naam van een bedrijf kan in het glas worden gegraveerd voor een professionelere afwerking. Magnetische prikborden zijn er ook in een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen en in een grote verscheidenheid aan maten. Het glas is ontworpen om de tand des tijds te weerstaan ​​en is extreem duurzaam, waardoor het een praktische en stijlvolle upgrade is van een traditioneel whiteboard.


The Glass Whiteboard Company - Blessing Glass Whiteboard Factory

10 jaar ervaring in glazen whiteboard met droge doekjes.

Exporteren naar landen in de VS en Europa

Midden- en high-end markt

houd innovatie


Magnetische glasplaten

Deze elegante magneetborden kunnen zowel op kantoor als thuis worden gebruikt

Ideaal voor praktische planning of voor decoratie

Kan worden gebruikt met bord- of krijtmarkers

Glasoppervlak met 10 jaar garantie

Inclusief supersterke magneten en montageset


Room-1-500x411

Hot Tags: standaard whiteboardformaat, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk