Stijlvolle Office Dry Erase Magnetische Glass Marker Whiteboard schrijven

Met ruime ervaring en expertise, brengt ZEGEN nu u de beste kwaliteit stijlvolle kantoor droog wissen magnetisch glas marker schrijven whiteboard met een concurrerende prijs en biedt u de service op maat. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers, wees alsjeblieft zeker dat je ...

Productdetails

Stijlvolle Office Glass Dry Erase Board


Stijlvolle Office Glass Dry Erase Board biedt mensen een fashion look van whiteboard op kantoor en op school. U kunt het gekleurde markeringsbord op maat maken volgens uw kantoorstijl. Blauwe kleuren staan ​​voor rust en het is de meest geschikte kleur voor kantoorontwerp. Naast de blauwe kleur, geel, groen, rood, roze, oranje kleur zijn de meest populaire kleur voor het trainen centrum kind studeren.


Wat is Office Glass Dry Erase Board-specificatie?

Grootte: elke grootte binnen 1200 * 4000mm

Kleur: kan worden aangepast.

Installeren: Zichtbare installatie en onzichtbare installatie is toegestaan


Wie profiteert van Office Glass Dry Erase Board ?

Schoolleraren en universiteitsprofessoren

Kantoorbeheerder en personeel

Ziekenhuisbeheerders

Georganiseerde gezinnen

Decoratie industrie

......


Whiteboards worden al heel lang gebruikt voor het lesgeven aan kinderen, maar leraren en kinderen hebben vaak last van een vlek en ghosting whiteboard. Nu hebben we iets voor beter: droog glas wisbord wissen. Een whiteboard met vlekkenvrij glas is perfect voor het lesgeven, presenteren, organiseren, brainstormen en tekentafel voor kinderen.


We zijn ervan overtuigd dat het glazen whiteboard je een goede schrijfervaring zal geven tijdens je presentatie, om je presentatie perfecter te maken.


Klik hier om te vragen om Office Glass Dry Erase Board


Glass Dry Erase Board.jpg


Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk