Magnetisch wisbord

Het biedt glazen whiteboards van de hoogste kwaliteit die beschikbaar zijn. Elk glasbord wordt na elke fase van de productiezorg geïnspecteerd en de kwaliteit van hun op maat gemaakte glasplaten is hun grootste zorg. Zegen magnetische veeg bord vervangen oude witte planken door een elegante gepersonaliseerde, en ...

Productdetails

Het biedt glazen whiteboards van de hoogste kwaliteit die beschikbaar zijn. Elk glasbord wordt na elke fase van de productiezorg geïnspecteerd en de kwaliteit van hun op maat gemaakte glasplaten is hun grootste zorg. Zegen magnetische veeg bord vervangen oude witte planken met een elegante gepersonaliseerde en aangepaste schrijfborden voor elk gebruik. Wij verzenden veilig over de hele wereld.


Schrijfoppervlakken van gehard glas van Blessing bieden meer dan een plek om uw ideeën in een marker te schetsen. Deze schrijfoppervlakken kunnen ook fungeren als geavanceerde, prachtige ontwerpelementen om kleur en branding aan uw ruimte toe te voegen. Hun lijn markeerborden op wielen kan zelfs helpen bij het definiëren van een flexibele ruimte door te verdubbelen als scheidingswanden.


Elk aangepast formaat binnen 1200X3600mm.

770 kleuren beschikbaar voor glazen bord


Grondstof: Elektronisch gehard glas (veiligheid tijdens gebruik)

Uiterlijk: Frameloos ontwerp

Verpakking: 6-zijdige polylon om whiteboard van glas te beschermen en vervolgens per 5-laags karton verpakken


图片20


Hot Tags: magnetisch wisbord, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like