Dry Erase School Magnetic Interactive Writing Glass Whiteboard

Met brede ervaring en expertise, brengt ZEGEN nu u de beste kwaliteit droog uitwisbaar magnetisch interactief schrijf plexiglas whiteboard, whiteboard whiteboardwand droog wisbord met een concurrerende prijs en biedt u de diensten op maat. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en ...

Productdetails

Dry Erase School Magnetic Interactive Writing Glass Projection Whiteboard


Blessing Glass Whiteboard Factory heeft nationale en internationale patenten voor Glass Projection Whiteboard en voldoet ook aan het EN71 Europe-certificaat.


Wij zijn een toonaangevende fabrikant ter wereld op het gebied van Glass Whiteboard-industrie. Met een oppervlakte van 20, 000 vierkante meter, met 10 jaar rijke ervaring. We werken nauw samen met topbedrijven in de wereld, zoals het hoofdkantoor van de Amerikaanse Microsoft-samenwerking, LG Display, Haagse Hogeschool (Holand).


Dry Erase Glass Projection Whiteboard Specificatie:

1. Om het even welke grootte tussen Breedte 0.9m, Lengte 2.4m

2. Soepel en duidelijk schrijven

3. Eenvoudig schoon te maken zonder vlekken of spookbeelden aan boord te hebben

4. Hiermee kunt u papier vasthouden en noteren op het projectiebord

5. Anticorrosie met een lange levensduur zo goed als nieuw glas

6. Als een mooie decoratie voor de moderne omgeving


Glass Projection Whiteboard is een verbazingwekkend projectiescherm met droge wisbare bedrading. Het is gemaakt van elektronisch gehard glas dat niet alleen een goede projectiekwaliteit biedt, maar u ook in staat stelt om droog uitwisbaar te schrijven aan boord van een whiteboardmarkering en eenvoudig schoon te maken met whiteboard-wisser.


Klik hier om te onderzoeken voor Whiteboard met droog uitwisbaar glasprojectie


Onderzoek