Promotional Magnetic Interactive Writing Glass Projection Whiteboard

Met ruime ervaring en expertise, biedt ZEGEN u nu het beste kwaliteit magnetisch interactief schrijfpapier whiteboard, transparant zelfklevend whiteboard met een concurrerende prijs en biedt u de services op maat. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers, ...

Productdetails

Promotional Magnetic Interactive Writing Glass Projection Whiteboard


Blessing Glass Whiteboard Factory heeft de nationale en internationale patenten voor Glass Projection Whiteboard, met SGS-certificaat en EN71 Europe-certificaat.


Glass Projection Whiteboard heeft niet alleen goede projectie, maar biedt ook een goed oppervlak voor droog wissen.


U mag een whiteboardmarker gebruiken om een ​​goed schrijfproject op het witte projectie whiteboard te hebben, zonder vlekken en nevenbeelden aan boord te hebben. U hoeft geen last meer te hebben van ghosting aan boord van het oppervlak.


En een whiteboard-wisser maakt het whiteboard met glazen projectie eenvoudig schoon. Of u kunt een schone doek met gedompeld schoon water gebruiken om het whiteboard met projectie te reinigen.


De grondstof van het whiteboard met glazen projectie is elektronisch gehard glas en de sterkte ervan is 6 keer sterker dan bij gewoon glas. Het is dus best veilig om voor altijd te gebruiken.


De kleur van het projectiebord is zilver.

Populaire formaten zijn 900 × 1200 mm, 1200 × 1200 mm, 1200 × 1500 mm, 1200 × 1800 mm, 1200 × 2400 mm


Klik hier om te vragen om Writing Glass Projection Whiteboard

Onderzoek

You Might Also Like