School Magnetic Interactive Writing Glass Projection Board

Met ruime ervaring en expertise, brengt ZEGEN u nu het beste school magnetische magnetische whiteboard smart board voor interactief schrijven van acryl met een concurrerende prijs en biedt u de services op maat. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers, wees alsjeblieft zeker dat je ...

Productdetails

School Magnetic Interactive Writing Glass Projection Board


School Magnetic Interactive Writing Glass Projection Board is een milieuvriendelijk projectiebord met dry wase writing-functie. Het kan levenslang worden gebruikt en is geschikt voor scholen, vergaderruimten of overal waar zowel de functie van projectie als droog wissen gewenst is.


Functie van Interactive Glass Projection Board

Een projectiescherm zijn

Gebruik als een droog wis whiteboard


Interactieve Glass Projection Board-toepassing:

Glass projection screen board is ook geschikt voor formele gelegenheden zoals schoolonderwijs, vergaderingen en videoconferenties en voor informele gelegenheden, zoals een thuisbioscoop voor sportspellen, concert- en tv-programma's.


Met Glass Projection Whiteboard kunt u zowel een projectiescherm als een duurzaam beschrijfbaar glazen whiteboard gebruiken. Het is nooit stainning en ghosting aan boord van het oppervlak, dus je zult niet last hebben van een ghostingboard oppervlak dat je een goede droge wis-ervaring biedt.


Klik hier om te vragen naar een Interactive Glass Projection Board


Onderzoek

You Might Also Like