The Glass Whiteboard Company

The Glass Whiteboard Company - Zegen van glazen whiteboardfabriek Het ingelijste ontwerp met stalen afstandssteun biedt een eigentijdse uitstraling met veel schrijfruimte. Gebruik gekleurde markeringen op dit glazen bord voor droog wissen om ervoor te zorgen dat uw berichten opvallen en vanaf een afstand te zien zijn ...

Productdetails

The Glass Whiteboard Company - Fabriek voor het zegenen van glazen whiteboards


Het ingelijste ontwerp met stalen afstandhouder biedt een eigentijdse uitstraling met veel ruimte om te schrijven. Gebruik gekleurde markeringen op dit glazen bord voor droog wissen om ervoor te zorgen dat uw berichten opvallen en op afstand te zien zijn. Het oppervlak reinigen is net zo eenvoudig als het gebruik van een doek of een vochtige doek om aantekeningen af te vegen. Het paneel is ook gehard voor extra duurzaamheid en sterkte om langdurig gebruik te garanderen. Verhoog de productiviteit van uw kantoorvergaderingen met dit glazen bord voor droog wissen dat keer op keer kan worden gebruikt met natte wismarkeringen.


Glazen whiteboard is een praktische editie voor elke klas of kantoorruimte. Het gladde glazen oppervlak is bestand tegen ghosting en vlekken. Het is ook magnetisch, dus het is gemakkelijk om memo's, opdrachten, illustraties en meer weer te geven.


Kwaliteitscontrole:
Gemaakt van gehard glas met een sterkte die 6 tot 7 keer van gewoon glas is
Glad, geen krassen of stippen met een diameter groter dan 0,3 mm.
Roestvrij en solide accessoires installeren
Hardheid> 3 H
Waterbestendigheid (23 ° C) / hittebestendigheid 72 uur / 8 uur
Zuurbestendig 10% H2SO4)> 24 uur Verfhechtingstest> 5B



Hot Tags: het glas whiteboard bedrijf, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, kopen, prijs
Onderzoek

You Might Also Like