Huis > Kennis > Inhoud

Verfraai uw muren met gekleurde glasborden

Dec 21, 2017

Een georganiseerd, modern en innovatief kantoor kan meer impact hebben op uw werk dan u misschien denkt. Een onderzoeker beweerde dat mensen die hun kantoor inrichten vaak een hoger niveau van werkplezier en psychisch welbevinden hebben, wat leidt tot een hoger niveau van werknemersmoreel en een lagere omzet.

Kleurrijke kantoren hebben altijd de neiging om creativiteit en een productievere werkplek te inspireren. Een van de beste manieren om kleuren toe te voegen aan uw kantoor, is het plaatsen van een droog bord met gekleurd glas op de muur. Op deze manier kunt u uw kantoormuur verfraaien terwijl u tegelijkertijd een schrijfbaar oppervlak maakt voor uw kantoor.

Met dit bord aan de muur zal het je kantoorruimte opfleuren en je kunt het gebruiken om je werk te organiseren, presentaties te houden, teamwork te doen, te brainstormen en memo's te maken. Uw kantoor zal zeker productiever en actiever worden en tot meer succes op het werk leiden.

Wat meer is, is het gekleurde glas droog uitwisbare raad steun met gegalvaniseerd staal, wat het bord magnetisch maakt en het veilige hangen van documenten of kaarten toestaat.

Blessing Glass Boards zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten. Gedrukt logo of grafische afbeeldingen zijn ook beschikbaar op basis van de behoeften van de klant. Welkom bij contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor onderzoek en meer informatie over gekleurde glazen schrijfborden

red color glass boards.jpg yellow color glass board .jpg