Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van een beweegbare glazen Whiteboard

Sep 25, 2017

In moderne omgevingen is zijnde kundig voor effectief communiceren zeer belangrijk. Of je bent leer in een klaslokaal, bezig met een presentatie in een vergaderruimte, brainstormen in uw eigen huis of andere omgevingen waar dynamische denken en communicatie is van levensbelang, onzemobiele glazen whiteboardsdienstverrichting grote met onderstaande voordelen:

Oppervlakte voordelen:

> Duurzaam:gemaakt van gehard glas, 6 - 7 keer sterker dan normaal glas.

> Nooit vlekken/geesten:niet-poreuze ondergrond, erg glad om op te schrijven, moeiteloos om te vegen.

> Magnetische:back-ups maken met gegalvaniseerd staal, het oppervlak kunnen veilig ophangen van papieren kaarten en sommige kleine accessoires.

Roerende:Onze beweegbare glazen whiteboards is voorzien van een stabiele stand ter ondersteuning van de hoogte van de glazen bestuur en vergrendelbare wielen je board in plaats te houden. Het bestuur is volledig mobiel, dat u kan verplaatsen van kamer naar kamer zeer gemakkelijk, zelfs voor kinderen. Het is een perfecte oplossing voor een kamer waar is kort muur de ruimte, het past voor elke ruimte.

Dubbelzijdig:onze beweegbare glazen whiteboard kan zijn dubbel zijdig, kunt u schrijven aan beide zijden. Dit biedt meer schrijfruimte dan de traditionele whiteboards Wandmodellen. Het biedt meer flexibiliteit en gemak voor uw onderwijs of office-presentatie.


Klik hier om het onderzoek maken en glazen Whiteboard kopen om meer te leren over glas platen schrijven. 

Zegen glazen Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van creative gekleurde glazen whiteboards.

Voor meer informatie, aarzel dan niet om onze website te bezoeken: www.oneglassboard.com