Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van droog glas wissen boards

Dec 20, 2018

Voordelen van droog glas wissen boards

Vanwege het ghosting-oppervlak van het traditionele plastic whiteboard, hebben mensen problemen en wordt hun communicatie sterk beïnvloed. In deze situatie wordt een glazen whiteboard ontwikkeld en geproduceerd als een vervangend whiteboard om deze slechte problemen van het traditionele plastic whiteboard op te lossen.

Er zijn veel voordelen van glasplaatjes voor glaspanelen, waardoor mensen er dol op zijn om glazen droog wisborden te kiezen in plaats van traditioneel kunststof whiteboard. Hier zullen we een aantal belangrijke voordelen noemen van glazen droog wisborden.

1. Glas droog wis borden is nooit stainning. Het is vrij eenvoudig om een whiteboardmarker of een schone, natte doek te gebruiken om de geschriften op het oppervlak van glazen droog wisborden weg te vegen.

2. De ruwe grondstof van glasdrogen is het milieuvriendelijke gehard glas, terwijl het traditionele whiteboard is gemaakt van niet-eco-plastic. Blessing Glass Dry Erase Boards grondstof pass SGS drop en veiligheidscertificaat dat het veilig maakt om het te gebruiken.

3. Blessing Glass Dry Erase Boards laat toe om aangepaste maten aan te passen volgens de unquie-ruimte van mensen. Elke grootte binnen 1200x3600 mm is beschikbaar.

4. Blessing Glass Dry Erase Boards laat toe om kleuren aan te passen volgens de specifieke eisen van mensen. Er zijn 770 Panton-kleuren beschikbaar om te kiezen.

5. De waterglasverf die we gebruiken is milieuvriendelijk en voldoet aan SGS en MSDS. De garantie die we gebruiken, is ook MSDS doorgeven.

6. Blessing Glass Dry Erase Boards passeren EN71 Europe Child Toy Safety Certificate. Het is veilig en milieuvriendelijk voor het tekenen en schrijven van kinderen.

Meer informatie over Blessing Glass Dry Erase Boards Factory kunt u vinden op onze website: www.oneglassboard.com

We verwelkomen zakelijke partners voor groothandel glazen droog wisborden. We zijn op zoek naar distributeurs van Blesss Glass Dry Erase Boards.

Klik hier voor meer informatie en contact opnemen met Blessing Glass Dry Erase Factory.


benefits of glass dry erase boards (2)