Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van whiteboards van beweegbaar glas

May 31, 2019

In moderne omgevingen is het zeer belangrijk om effectief te kunnen communiceren. Of u nu lesgeeft in een klaslokaal, een presentatie geeft in een vergaderruimte, brainstormt in uw eigen huis of een andere omgeving waar dynamisch denken en communiceren van vitaal belang is, onze whiteboards met beweegbaar glas bieden geweldige services met onderstaande voordelen:

Surface Voordelen:

1. duurzaam: gemaakt van gehard glas, 6-7 keer sterker dan normaal glas.

2. Nooit vlekken / spoken: niet-poreus oppervlak, zeer glad om op te schrijven, moeiteloos af te vegen.

3. Magnetisch: rug met gegalvaniseerd staal, het oppervlak maakt het veilig ophangen van papieren, kaarten en enkele kleine accessoires mogelijk.

beweegbare: Onze beweegbare glazen whiteboards worden geleverd met een stabiele standaard om de hoogte van het glazen bord te ondersteunen en vergrendelbare wielen om uw bord op zijn plaats te houden. Het bord is volledig mobiel, je kunt het eenvoudig van kamer naar kamer verplaatsen, zelfs voor kinderen. Het is een perfecte oplossing voor een ruimte met weinig muurruimte, het past in elke ruimte.

Dubbelzijdig: onze beweegbare glazen whiteboards kunnen dubbelzijdig zijn, u kunt aan beide kanten schrijven. Dit biedt meer schrijfruimte dan de traditionele wandborden. Het biedt meer flexibiliteit en gemak voor uw lessen of kantoorpresentatie.

Klik hier voor meer informatie over glazen whiteboards.

www.oneglassboard.com

Whiteboard Factory van zegenglas