Huis > Kennis > Inhoud

De beste manieren om Glass Whiteboard in Office te gebruiken

Jul 14, 2017

Glazen whiteboard is een perfect element voor moderne kantoren. Het kan van een saai kantoor een productief en nuttig kantoor maken. Hieronder staan ​​enkele beste manieren om een ​​glazen whiteboard op kantoor te gebruiken.

Presentaties: wanneer u een presentatie maakt en een PowerPoint niet maakt, kan een glazen whiteboard een grote hulp zijn. Het biedt een zeer glad oppervlak om uw ideeën, schetsen of foto's op te schrijven, zodat u uw informatie duidelijk kunt delen met uw collega's.

Brainstormen: brainstormen is een zeer essentieel onderdeel van elk creatieproces. Het helpt u bij het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor specifieke problemen. Met behulp van een glazen whiteboard, noteer je alle ideeën die in je hoofd nieuwe creatieve gedachten genereren en uiteindelijk worden de problemen opgelost.

Te doen lijst: Om georganiseerd te blijven in het werk, zal het zichtbaar houden van je takenlijst je helpen je te concentreren en je eraan te herinneren wat je moet doen in een bepaalde tijd. Hang een glazen whiteboard in je drukke gebied, noteer je takenlijst, het zal je productiviteit en efficiëntie enorm verbeteren.

Kalender: als u een glazen kalender bij uw bureau houdt, kunt u uw deadlines en afspraken in het oog houden. Op deze manier zult u minder snel per ongeluk afspraken missen. U kunt een kalendersjabloon op uw glazen whiteboard tekenen, of u kunt een op maat gemaakt glazen whiteboard met gedrukte kalendersjabloon kopen.

Prikbord: een glazen whiteboard kan worden gebruikt als een prikbord op uw kantoor. U kunt het gebruiken voor het delen van kennisgevingen, werkroosters en vergaderagenda's met uw teamlid. Met de magnetische functie kan het glazen whiteboard papieren documenten, kaarten of foto's op het oppervlak houden, waardoor de communicatie op kantoor soepeler verloopt.

De nooit vlekken kleurrijke glazen droog uitwisbare markeerborden is perfect voor moderne presentatie (schoolbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, thuis enz.) En idee voor interieurontwerp (hotel, pubs, kunstruimtes, themafeesten enz.).

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen   om meer te leren over glazen schrijfborden.

Blessing Glass Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van creatief gekleurde glasborden .

Voor meer informatie, bezoek onze website:   www.oneglassboard.com

Blessing Glass Whiteboard Exhibition:

exhibition.png Glass Whiteboard Exhibition.jpg

Vraag: Waar kan ik een glazen whiteboard kopen?