Huis > Kennis > Inhoud

Zegene Glass Whiteboard Factory

Nov 20, 2018

Blessing Glass Whiteboards verzetten zich tegen vlekken en ghosting, waardoor het het ideale dry wase schrijfoppervlak is. Blessing Glass Dry Erase Boards, gemaakt door 's werelds toonaangevende fabrikant, zijn hoogwaardige, innovatieve en schone alternatieven voor de oude ghosting whiteboards.

Waarom de fabriek van Whiteboard zegenen?

Als een wereldleider in de productie van magentic glass whiteboard kreeg Blessing Glass Whiteboard Factory het nationale patent en internationale octrooi op dit gebied. Met 10 jaar professionele ontwikkelings- en productie-ervaring verdient Blessing Glass Whiteboard een goede repuation in de midden- en hoge markt van de VS en Europa. Het aanbieden van een glazen whiteboard van topkwaliteit is onze belangrijkste taak. Bovendien willen we de beste professional en suggestie bieden voor onze klanten op dit gebied en nieuwe ontwikkelingen en innovaties blijven maken. Een whiteboard met modekleurig glas is niet alleen een schrijfbord, het staat ook voor een betere communicatiekwaliteit en een beter leven.

Hoe kies ik Blessing Glass Whiteboard?

Neem een beslissing over de afmetingen en kleuren van het glazen whiteboard voor uw specifieke ruimte. De kleuren van glasborden zullen een mooie decoratie in het interieurontwerp zijn. Het weerspiegelt de smaak van eigenaren. Bijvoorbeeld, de kamers, waar idee├źn uw mooie, warme interieurkleuren kunnen worden, apparatuur beschikbaar.

Hoe gebruik ik Blessing Glass Whiteboard?

Het is heel eenvoudig om een glazen whiteboard in de muur te monteren met de door ons aangeboden accessoires. Een gemakkelijk te begrijpen instructieboek is inbegrepen, waarmee je vrij eenvoudig zelf kunt intalleren. Een whiteboard marker en dry erase marker is beschikbaar met de beste schrijfervaring op het oppervlak van het glazen whiteboard. Een whiteboard-wisser en een droog-wisgum kunnen worden gebruikt om het oppervlak gemakkelijk af te vegen.

Waar te koop Blessing Glass Whiteboard kopen?

Klik hier voor onderzoek en koop Blessing Glass Whiteboard. Onze verkoop zal binnen 24 uur aan uw wensen voldoen. Onze website: www.oneglassboard.com


German PaperworldFrankfurt Paperworld

Writing Glass projection whiteboard20140424002747_24481