Huis > Kennis > Inhoud

Koop Glass Whiteboards

Nov 02, 2018

1

Koop glazen whiteboards van Blessing Glass Whiteboard Factory is de beste keuze wanneer u van plan bent een whiteboard te kopen.

Vergeleken met het traditionele whiteboard met traditionele kleuren, zijn glazen whiteboards ontworpen om de droogwissende schrijfervaring te verbeteren. Het is zeer geschikt voor elke plek waar nooit een ghostend schrijfoppervlak nodig is, zoals een klaslokaal, kantoor, thuis enz. Het ideale oppervlak ziet eruit als een helder kristal dat trekt je aan om er iets op te schrijven. Het belangrijkste is dat je vanaf nu nooit meer last zult hebben van de ghosting. U hoeft alleen een whiteboard-maker op het oppervlak van het glazen whiteboard te gebruiken en een gummetje op het whiteboard te gebruiken om de geschriften op het oppervlak te wissen. Zo makkelijk! Geen vlekken meer. Het oppervlak ziet er net zo goed uit als nieuw glas. Dus koop glazen whiteboards is een juiste beslissing.

Sommige mensen maken zich zorgen als het glazen whiteboard gemakkelijk te doorbreken is. We willen zeggen dat glazen whiteboards niet gemakkelijk te doorbreken zijn. Zijn grondstof is eletronic aangemaakt glas dat de sterkte is 7 keer dan normaal glas, en ons glas gaat SGS daling en veiligheidstest over, en gaat het certificaat van Europa over. Het is best veilig om te gebruiken, zelfs voor kinderen.

Koop glazen whiteboads van Blessing Glass Whiteboard Factory, je zou aangepaste maten en kleuren en een concurrerende prijs kunnen hebben.

Klik hier om glazen whiteboard te kopen Nu!

Ga voor meer informatie naar onze website: www.oneglassboard.com