Huis > Kennis > Inhoud

Flexibele gekleurde glazen scheidingswand

Dec 14, 2017


主图.jpg

Zoals we allemaal weten, heeft glazen scheidingswand de functie om de ruimte in de kantoorruimte af te snijden. Een beste oplossing voor ruimtelijke planning is flexibel, efficiënt en visueel aantrekkelijk. Zegen glazen scheidingswanden maken lay-outs mogelijk die zijn toegesneden op de gegeven toepassingen.

Zegen gekleurde glazen scheidingswand biedt een extra nuttige functie van droog wissen schrijven. U mag het gebruiken als een ruimteverdeling, maar ook een whiteboard om notities te maken en berichten achter te laten.

Een gekleurde glazen scheidingswand maakt uw werkstijl milieuvriendelijker en helpt papierloos kantoor te realiseren.

De kleur van de glazen wand kan worden aangepast en de lichtblauwe kleur is het populairst. We raden u aan de kleur te kiezen op basis van de ontwerpstijl van uw kantoor. Uw kantoor zal er meer modieus uitzien en werknemers zullen tijdens het werk goederen voelen.

Voor de dry-wease schrijffunctie van glazen scheidingswand is het een anti-ghosting whiteboard oppervlak dat ervoor zorgt dat je glazen wand zo lang mogelijk als een nieuw glas blijft. Je hebt een goede droog uitwisbare schrijfervaring op glazen scheidingswand met behulp van whiteboard marker, en gemakkelijk te vrouw af door whiteboard gum.

U hoeft zich geen zorgen te maken of het glas gemakkelijk afbreekt tijdens het baden. Zegen glazen scheidingswand is gemaakt van elektronisch gehard glas, en de sterkte is 7 keer van normaal glas. Het is niet gemakkelijk om te breken.

Waarom niet om onderzoek en kopen gekleurde glazen partitie nu? De gekleurde glazen scheidingswand is flexibel en heeft een mode die aangepast is aan de grootte en kleur, met de functie droog wissen schrijven. Het zal een beste kantooroplossing zijn voor een modern kantoor.

Klik hier om onderzoek te doen en glazen partitie te kopen  

Zegen Glazen Whiteboard   is de leidende fabrikant van witgekleurde glasplaten .  

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.oneglassboard.com