Huis > Kennis > Inhoud

Veelgestelde vragen over Glass Whiteboard

Nov 09, 2018

Deze jaren zijn glas-whiteboards steeds populairder geworden in de markt. Mensen zijn dol op het kiezen van de mode en geen ghosting glazen whiteboard voor hun moderne ruimtes. Wanneer klanten een whiteboard kopen, zullen ze de beste voor zichzelf vergelijken en kiezen. Daarom zullen ze wat vragen hebben bij het nemen van een definitieve beslissing over het whiteboard. Hier willen we een lijst met veelgestelde vragen over de aanschaf van een whiteboard.

Vraag: wat is het voordeel van een glazen whiteboard vergeleken met het traditionele whiteboard?

A: Het glazen whiteboard is nooit spookachtig en kleurt nooit; u hebt de beste droog-wis-ervaring op het whiteboard. Trouwens, het frameloze ontwerp en het elegante uiterlijk zullen een mooi decennium in de ruimte zijn.

Vraag: Hoe gebruik ik een glazen whiteboard?

A: zo eenvoudig. Gebruik een whiteboardmarker om op het glazen whiteboard te schrijven en gebruik de whiteboardwisser om de schrijfopdrachten op het oppervlak van het bord te wissen.

Vraag: Is het glazen whiteboard veilig te gebruiken?

A: Het is gemaakt van veiligheidsgehard glas waarvan de sterkte 6-7 keer sterker is dan bij gewoon glas. Ons gehard glas voldoet aan de SGS val- en veiligheidstest en het EN71 europe-certificaat voor de veiligheid van kinderspeelgoed. Het is dus best veilig om het te gebruiken, zelfs voor kinderen.

V: Hoe installeer ik het glazen whiteboard?

A: U zult het heel gemakkelijk vinden om het zelf te installeren volgens het instructieboek. Het glazen whiteboard wordt aan de muur bevestigd door installatie-accessiories. Als u een glazen whiteboard koopt, worden de installatie-accessoires meegeleverd.

Vraag: Wat zijn de nadelen van een glazen whiteboard.

A: Het glazen whiteboard is duurder dan het traditionele whiteboard, maar het glazen whiteboard heeft een lange levensduur, nooit een spookplaatoppervlak, een decoratief element voor de ruimte.

Blessing Glass Whiteboard Factory is de toonaangevende producent van glazen whiteborden. Ga voor meer informatie naar onze website: www.oneglassboard.com

Klik hier voor meer informatie en neem contact op met whiteboard zegenglas.

7