Huis > Kennis > Inhoud

Ghosting Traditional Whiteboard and Never ghosting glass whiteboard

Aug 07, 2018

Hier komt een belangrijke bedrijfspresentatie.

Scene One

Stel je voor dat je je uitstekend voorbereidt op de professionele rede en uitstekende PPT. Je loopt gracieus de moderne elegante vergaderruimte binnen en begint vol vertrouwen te presenteren voor je belangrijke klant. Je hebt goed handschrift en schrijft prachtig de belangrijkste punten op het glazen whiteboard. De geschriften op het kristaloppervlak van het glazen whiteboard zien er comfortabel en mooi uit. Naarmate de tijd vordert, blijft u schrijven en reinigen en opnieuw schrijven op het oppervlak van het glazen whiteboard. Het oppervlak ziet er uit als een nieuw kristaloppervlak, zonder vlekken of spookbeelden achter te laten op het oppervlak van het glazen whiteboard. Deze kleine details tonen het beroep en de goede werkstijl van uw bedrijf. Alles lijkt perfect en verloopt soepel, en de klanten hebben een tevreden glimlach op hun gezicht.

Scène twee

Stel je voor dat je goed voorbereid bent op alle details van deze belangrijke presentatie, een goede toespraak, een mooie PPT, een schone vergaderruimte, enz. Tijdens de presentatie schrijf je belangrijke punten op het traditionele whiteboard. Maar het ergste is dat de letters op het whiteboard oppervlak onleesbaar lijken op het traditionele whiteboard. Het traditionele whiteboard is al lang in gebruik en de ghosting op het oppervlak kan niet volledig worden gereinigd. Je begint je zorgen te maken of je klanten de belangrijke inhoud op het whiteboard duidelijk kunnen zien. Wanneer het oppervlak van het whiteboard volledig schrijfbaar is, begint u het oppervlak te reinigen met de gum van het whiteboard. Wat erger is, het oppervlak wordt lelijker en het nieuwe schrift erop wordt leesbaarder. Al deze kleine details zijn in de ogen van uw belangrijke klanten en het maakt uw hele presentatie niet zo perfect.

Welk whiteboard kiest u voor uw kantoor? Een vlekend traditioneel plastic whiteboard, of een nooit ghosting gekleurd glas whiteboard. We denken dat je de juiste antwoorden zult hebben.

Onderzoek nu en neem contact met ons op voor groothandel glas whiteboard.

Meer informatie vindt u op onze website : www.oneglassboard.com .