Huis > Kennis > Inhoud

Glass Board voor Interior Design

May 18, 2018

Glass Board voor Interior Design

Kleur glazen bord is perfect voor interieur ontwerp voor kantoor, thuis, school, hotel en ga zo maar door. De surfacae van glasbord is even duidelijk als edelstenen die mensen een soort elegant en artistiek gevoel geven. De algemene indruk van uw kantooromgeving is erg belangrijk wanneer een klant in uw werkruimte werkt. Het interieurontwerp maakt ook deel uit van de bedrijfscultuur.

Hoe kan ik gekleurd glasbord gebruiken voor interieurontwerp?

Bepaal de stijl van uw kantoor. Welke kleuren zullen het belangrijkste element in uw ruimte zijn. Populaire kleuren zijn ultra wit, lichtblauw, lichtgroen, rood, geel.

Er zijn verschillende manieren om glazen whiteboard en decoratie te combineren. Een gekleurd glazen schrijfbord zou als kantoorpartitie kunnen worden gemaakt. Je voelt je vrij om te drogen en te wissen om er iets op te schrijven voor een vergadering, trainning enzovoort.

Gekleurd glazen bord kan ook worden gemaakt als een glazen whiteboardtafel. Mensen zullen zich vrij voelen om notities te maken en iets te schrijven op de glazen bordtafel en gemakkelijk weg te vegen met de whiteboardwisser. U hoeft geen papier te maken en er een notitie over te schrijven.

Gekleurd glazen bord kan ook worden geïnstalleerd op de muur in de vergaderruimte, voor een conferentie, een trainning, een bedrijfspresentatie, enzovoort.

Met het verplaatsbare glazen bord kunt u gemakkelijker glazen borden van een kamer naar een andere kamer verplaatsen voor meer gebruiksgemak.

Je zou kunnen denken en volledig glasbord gebruiken voor het interieur als je wilt. Wij geloven dat uw kantoor, huis en hotel modern en stijlvol zullen zijn.

Klik hier voor informatie over glasplaten voor binnenhuisarchitectuur.