Huis > Kennis > Inhoud

Glass Dry Erase Boards voor School

Jul 13, 2018

Glass Dry Erase Boards voor school biedt docenten en studenten een geweldige plek voor lesgeven, studeren, presenteren, brainstormen, plannen en schrijven van berichten. Docenten en studenten werken en studeren in een gezonde omgeving zonder kalkstof.

Waarom kiezen veel scholen tegenwoordig voor glass dry wis boards voor scholen?

1. Nooit ghosting

Het oppervlak van glass dry-wis boards zal nooit vlekken en ghosting veroorzaken. Dit is heel belangrijk voor het lesgeven en studeren, wat de efficiƫntie van lesgeven en studeren aanzienlijk zal verbeteren.

2. Eenvoudig schoon te maken

Glazen droog wisborden voor school zijn gemakkelijk schoon te maken met een whiteboardwisser of zelfs een doek. Studenten zullen zichzelf emanciperen van het dainty ghosting traditionele schoolbord.

3. Eco-vriendelijk en goed voor de gezondheid

Glazen droog wisborden voor school zijn gemaakt van gehard glas dat SGS-certificaat doorgeeft. Onze boards krijgen zelfs het certificaat voor EN71 europe-certificaat voor de veiligheid van kinderveiligheid. Het is duurzaam en veilig voor studenten om te gebruiken. De milieuvriendelijke verf voldoet ook aan het SGS-certificaat.

4. Kleuren droog glas wisbord worden op maat gemaakt.

Verschillende leeftijden van de student hebben een andere vereiste voor kleuren droog glas wisbord. Kindergarten kids zijn dol op veel verschillende frisse kleuren en vinden het erg leuk om op gekleurd glas te tekenen.

5. Duurzaam en levensduur is lang.

Glazen droog wisborden zijn gemaakt van elektronisch gehard glas dat 7 keer sterker is dan normaal glas. Onze SGS- en EN 71-certificaat voor glazen droog-wiskaarten.

Meer informatie over glazen wisbord voor school, bezoek onze website: www.oneglassboard.com

Onderzoek nu voor glazen droog wisbord voor school.