Huis > Kennis > Inhoud

Whiteboard met glazen projectie

Sep 07, 2017

Glass Projection Whiteboard is een verbazingwekkend projectiescherm met droge uitwisbare bedrading. Het is gemaakt van elektronisch gehard glas dat niet alleen een goede projectiekwaliteit biedt, maar u ook in staat stelt om droog uitwisbaar te schrijven aan boord van een whiteboardmarkering en eenvoudig schoon te maken met whiteboard-wisser.

Als een projectiescherm is een glazen whiteboard beter dan elk bestaand projectiemateriaal op de markt. Het biedt een duidelijk en mooi projectie-effect dat je presentatie mooier maakt.

Met Glass Projection Whiteboard kunt u zowel een projectiescherm als een duurzaam beschrijfbaar glazen whiteboard gebruiken . Het is nooit stainning en ghosting aan boord van het oppervlak, dus je zult niet last hebben van een ghosting board oppervlak dat je een goede droog uitwissende schrijfervaring biedt.

We hebben nationale en internationale patenten voor Glass Projection Whiteboard en het voldoet ook aan EN71 Europe-certificaat.

De sterkte is 7 keer sterker dan bij normaal glas, dus het is veilig in gebruik. En het frameloze ontwerp maakt het whiteboard met glazen projectie er eleganter en smaakvoller uitziet in modern kantoor en moderne schoolruimte.

Whiteboard met glazen projectie een milieuvriendelijk projectiebord met droogwissende schrijffunctie. Het kan levenslang worden gebruikt en is geschikt voor scholen, vergaderruimten of overal waar zowel de functie van projectie als droog wissen gewenst is.

Zegen Glazen Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van creatief gekleurd glas whiteboards .

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen   om meer te leren over glazen schrijfborden.  

Voor meer informatie, bezoek onze website:   www.oneglassboard.com

glass whiteboard exhibitionglass projection whiteboard