Huis > Kennis > Inhoud

Whiteboards met glazen projectie

Sep 06, 2019

Glass Projection Whiteboard is een nieuw soort projectiebord dat beter is dan elk bestaand projectiemateriaal op de markt.

Met Glass Projection Whiteboard kunt u zowel een projectiescherm als een duurzaam beschrijfbaar whiteboard van glas gebruiken. Het kan perfect worden gebruikt wanneer u tijdens een vergadering of les wilt projecteren, maar ook om de mogelijkheid te behouden om handmatig notities te maken.

We hebben nationale en internationale patenten voor Glass Projection Whiteboard. Het heeft niet alleen een goede projectie, maar ook een goede oppervlakte-schrijfwijze. U bent vrij om whiteboard marker te gebruiken om goed te kunnen schrijven op glazen projectie Whiteboard, zonder vlekken en ghosting aan boord achter te laten.

Het is gemaakt van gehard glas dat veilig is in gebruik. En het frameloze ontwerp zorgt ervoor dat het glazen projectie-whiteboard er eleganter en smaakvoller uitziet in een moderne omgeving.

Het is een milieuvriendelijk product met een lange levensduur en geschikt voor scholen, vergader- / conferentiezalen of op kantoor.

Whiteboard Factory van zegenglas

www.oneglassboard.com


glass dry erase projection screen