Huis > Kennis > Inhoud

Glazen whiteboard-functies

Dec 07, 2017

Geniet van het greating voordeel van het zegenen van Super Glass Whiteboard, je zult je lesgeven en efficiënter werken vinden. Door het hoge prestatieniveau van schrijven met droog wissen te scheiden, is het glazen whiteboard gemaakt met een ultraglad en ultra-duurzaam oppervlak dat het schoonmaakt. Het is perfect voor lessen in de klas, op kantoor, in de naschoolse omgeving en overal waar je het droog wissen wilt schrijven.

Het oppervlak van het whiteboard is het belangrijkste aspect.

Blessing Glass whiteboard heeft een krasbestendig, magnetisch oppervlak dat geschikt is voor langdurig intensief gebruik. Voor gebruiksgemak, perfect voor gebruikers om professionele presentaties te behalen zonder inhoud voor afgevaardigden te bederven.

Dit krasbestendige whiteboard met magnetische glazen heeft de perfecte afmeting voor een woonkamer, kantoor, school of vergaderruimte en biedt een uitstekende ervaring waarmee mensen aan boord kunnen noteren.

Zegen grootste magnetische whiteboard biedt eindeloze voordelen en het is goedgekeurd door SGS, EN71 Europees certificaat door onze toonaangevende tienjarige garantie. Het zal geen deuken, krassen, vlekken of spookbeelden zijn en levert goede prestaties voor elke gebruiker.

Klik hier voor meer informatie over Blessing Glass Whiteboard

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen  

201706291651558358459.png201706121428034811841.jpg