Huis > Kennis > Inhoud

Glazen whiteboards en het verschil tussen het gewone whiteboard

Dec 22, 2016

Tegenwoordig hebben veel mensen misschien geen whiteboard voor glas gebruikt, maar er moeten veel mensen zijn die het gewone whiteboard hebben gebruikt! Blijkbaar is er een verschil tussen deze twee, wat zijn de specifieke verschillen, de focus van vandaag, en daarom willen we introduceren.

Ten eerste, het gewone whiteboard en een glazen whiteboard uit de productie van materiaal, is er een groot verschil. Het gewone whiteboard behoort over het algemeen tot een verscheidenheid aan materialen, kwaliteit en diversificatie. Glass White Board is natuurlijk gemaakt met een glas wit.

Ten tweede, over de levensduur van beide Whiteboard die langer is?

Antwoord is glas Whiteboard. Omdat whiteboardgebruik voor een tijdje zwart wordt, is het lettertype moeilijk te wissen, vereist professioneel schoon water om te reinigen. Kwaliteit dan gewoon glas Whiteboard Whiteboard moet stevig zijn, niet gemakkelijk vervormd.

Dan zijn de prijzen, de gewone Whiteboard-prijs goedkoper dan het glazen whiteboard.

Tot slot willen we iedereen eraan herinneren: ja, glazen white board zolang niet menselijk vandalisme, voor permanent gebruik, gemakkelijk te schrijven en gemakkelijk schoon te maken, ziet er mooi uit, kan het imago van een bedrijf vergroten, staalverwerking kunstglas whiteboardgebruik veiliger.