Huis > Kennis > Inhoud

Hoe een geschikt whiteboard kiezen?

Jun 15, 2017

Whiteboard is een zeer essentieel element voor elk kantoor. Het helpt veel voor je drukke kantoorleven. Bij het kopen van een whiteboard staan ​​de oppervlaktekwaliteit en prestaties bovenaan de lijst met vereisten.

In de markt zult u vele soorten whiteboards tegenkomen. Over het algemeen heeft het whiteboard onder soorten: email whiteboard, stalen whiteboard, melamine whiteboard en glazen whiteboard . Met zoveel verschillende keuzes, hoe maak je een juiste keuze voor je kantoor met?

Over het algemeen wordt u aangeraden om onderstaande factoren te overwegen bij het kiezen van een whiteboard, wat de belangrijkste punten zijn om een ​​rechters whiteboard te kiezen:

1. Is het whiteboard eenvoudig schoon te maken?

Het oppervlak van het glazen whiteboard is extreem glanzend en glinstert, het is met een veel gladder oppervlak om op te schrijven en weg te vegen in vergelijking met andere soorten oppervlakken.

2. Is er vlekken of ghosting op het whiteboard?

Het glazen whiteboard oppervlak is absoluut niet-poreus oppervlak, je hoeft je nooit zorgen te maken over de nevenbeelden.

3. Hoe lang is de servicetijd van het whiteboard?

Glass Whiteboards zijn gemaakt van hoogwaardig glas van elektronische kwaliteit dat tot 6 tot 7 keer duurzamer is dan normaal glas. Het is zeer krasbestendig, het oppervlak zal jarenlang glad blijven zelfs bij zeer frequent gebruik. Het is zo duurzaam dat u het zelfs een leven lang kunt gebruiken en nooit kunt slijten.

4. Is het whiteboard-materiaal Eco-vriendelijk?

Ja, glas whiteboard is een milieuvriendelijk product. Het belangrijkste materiaal is elektronisch gehard glas dat duurzaam en recyclebaar materiaal is en geen schade toebrengt aan onze leefomgeving.

Glass Writing Boards Afbeeldingen:

blue glass boards   Yellow glass board

Meer vragen over glazen droog wisborden:

Hoe installeer ik een glazen whiteboard?

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen   om meer te leren over glazen schrijfborden.  


Blessing Glass Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van whiteboards met gekleurd glas .