Huis > Kennis > Inhoud

Een glazen whiteboard op een muur monteren

Jun 15, 2017

Zoals we allemaal weten, zijn glazen whiteboards geroemd als een nooit vlekkend en ghosting whiteboard dat is gemaakt van milieuvriendelijk elektronisch gehard glas met levenslang gebruik. Hoewel het duurzaam is en niet gemakkelijk te breken, is een geschikte en veilige gemonteerde methode heel belangrijk voor glasborden.

De beste manier om een glazen whiteboard te bevestigen naar een muur als volgt:

1. Adversting-schroef installeren

Dit is een zichtbare installatiemethode waarbij de gemonteerde hardware zichtbaar is vanaf de voorkant van de glazen schrijfborden en er zijn vier gaten op het glazen whiteboard om installeerschroeven in te brengen.

2. Glasklem installeren

Dit is een zichtbare installatiemethode waarbij de gemonteerde hardware zichtbaar is vanaf de voorkant van de glazen schrijfborden en er geen vier gaten op het glazen whiteboard aanwezig zijn.

3. Z type verborgen installatie

Dit is geen zichtbare installatiemethode waardoor het glazen whiteboard er elegant uitziet en mensen de gemonteerde hardware niet zien.

4. Cross type installeren

Deze gemonteerde methode is voor een whiteglas whiteboard en u zult de installeerschroef niet zien aan de voorkant van het glazen whiteboard.

Afbeelding van installatiemethoden voor de beste glasborden :

1. Reclameschroef installeren:

Blue glass board.jpg

2. Glasklem installeren:

white glass board.jpg

3. Z Type verborgen installatiemethoden:

yellow glass board.jpg

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen   om meer te leren over glazen schrijfborden.  

Blessing Glass Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van whiteboards voor creatief glas en visuele glasweergaveproducten.

Ga voor meer informatie naar de website: www.oneglassboard.com