Huis > Kennis > Inhoud

Hoe schade te verminderen Manilla Board

Dec 22, 2016

Whiteboard als een vervanging voor een nieuw bestuur, veranderde de situatie van chifenbihui in de traditionele zin, meer milieugezondheid, eenvoudig. maar bij langdurig gebruik van whiteboard lijkt het schrijven min of meer moeilijk om problemen in het proces te verwijderen. het volgende artikel om u voor te stellen hoe u de schade van white board kunt verminderen:

① Algemeen Whiteboard van het productieproces is in Fire Board of Tin boven roosteren een laag witte verf, met van tijd lang heeft op zal blijken veeg niet af van pen merken. meerderheid zal met alcohol, en tandpasta, en zeepwater, en bananenwater of professional van Whiteboard schoonmaakmiddel afvegen. Hoewel het een goed reinigend effect kan hebben, maar goed van het reinigingsmiddel kan de lay-out van het dialoogbord van verlies verminderen. alcoholreiniging na het gebruik van Whiteboard moet droog worden aangebracht of zal zwaarder ruiken.

② geschreven na het wissen, om de tijd te verkorten om inkt op een witte plaat te voorkomen. we voelen, nat gewoon schrijven schrijven makkelijker af te vegen, lange tijd veegde niet schoon handschrift is erg bewerkelijk. periodieke scrub met schoon water, houdt het oppervlak schoon om restvlekken zoals inktsporen te verminderen.

③ Whiteboard- en accessoireproducten om goede kwaliteit te kopen. Kwaliteit Whiteboard-materialen, productieprocessen, producten zijn gegarandeerd, wat een voorwaarde is voor Whiteboard dat het nuttig kan blijven.

Daarom, wanneer u een whiteboard en accessoires koopt, rekening houdend met niet alleen de prijs, maar ook de goede kwaliteit. Ik weet niet hoe ik het moet vertellen, je kunt direct beroemde merkproducten kopen.