Huis > Kennis > Inhoud

Permanente inkt van Whiteboard voor glas verwijderen

Oct 30, 2017

Color glass writing baord.jpg

Het oppervlak van het glazen whiteboard is volledig niet-poreus en biedt u een zeer glanzende schrijfervaring. Dit oppervlak is nooit vlekkerig en is compatibel met alle whiteboardmarkers die droog zijn. Maar als u per ongeluk een permanente marker pakt bij het schrijven op uw glazen whiteboards, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij het hoogwaardige oppervlak van onze glazen plaat kan de permanente inkt gemakkelijk worden verwijderd.

Hieronder vindt u enkele snelle en eenvoudige manieren waarmee u de permanente inkt heel gemakkelijk kunt verwijderen en het oppervlak van de kaart niet beschadigt.

1. Gebruik een dry-wis-maker: trek de permanente markeringen zo volledig mogelijk over met een droogwismes en wrijf beide lagen af ​​met een whiteboard-wisser of een zachte doek. Op deze manier moeten zowel de marker voor droog wissen als de permanente marker gemakkelijk loslaten.

2. Gebruik ontsmettingsalcohol: een andere snelle manier om de permanente inkt af te vegen is om alcohol te gebruiken. Wrijven alcohol is een perfect oplosmiddel, het zal de inkt heel gemakkelijk oplossen. Het enige wat u hoeft te doen, is gewoon een kleine hoeveelheid alcohol op een schone, zachte lap of keukenrol gieten en vervolgens met permanente inkt over het gebied vegen. Of gebruik een alcoholsproeier zal gemakkelijker zijn.

3. Anderen: Als u denkt dat het gebruik van een droogwismicrofoon om over de permanente inkt te tekenen te veel moeite is, of u heeft geen alcohol op uw plaats, dan kunt u ook tandpasta, witte azijn, nagellakremover of iets dergelijks proberen. die met een hoog ontsmettingsalcoholgehalte zoals haarspray of handdesinfecterend middel. Deze kunnen u ook helpen om de permanente inkt van het glazen whiteboard te verwijderen.

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen   om meer te leren over glazen schrijfborden.

Blessing Glass Whiteboard fabrikant biedt producten van topkwaliteit. We hebben strikt binnenkomende inspectiesysteem voor grondstoffen, en produceren volgens onze standaardisatie. We hebben 10 jaar glasborden naar de VS en Europese landen geëxporteerd en we doen altijd ons best om nieuwe producten te ontwikkelen die innovatie mogelijk maken.

Klik hier om een aanvraag in te dienen voor een glazen whiteboard.