Huis > Kennis > Inhoud

Hoe een glazen schrijfbord te gebruiken?

Aug 04, 2017

Aangezien Glass Whiteboard op grote schaal wordt toegepast in de kantoor-, school-, ziekenhuis-, hotel- en interieurbranche, is het om verschillende redenen een geweldig hulpmiddel voor verschillende creatieve kantoren, georganiseerde ziekenhuizen en onderwijs- en opleidingsinstellingen; ze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onmogelijk te beitsen of te verwoesten. Deze platen kunnen een levensduur hebben die uw huidige zakelijke ondernemingen, of zelfs u overleeft!

Colored Glass Boards.jpg

Hoe maak je volledig gebruik van een glazen schrijfbord ? Hier noemen we enkele beste manieren voor uw referentie:

brainstormen

Noteer het nieuwe creatieve idee van iedereen bij het houden van een brainstormvergadering. Het nooit beitelde oppervlak en kleurrijke schrijfvaardigheidsplaatjes van glas vormen een harmonieuze omgeving voor brainstormen.

Memo en bericht

Maak een memo op kantoor, vergaderruimte, klaslokaal, thuis en hotel, club, coffeeshop en andere gelegenheden.

Glazen whiteboards op kantoor om berichten van felicitaties, inspiratie of zelfs je favoriete grappen te schrijven. Of laat een bericht achter voor uw kinderen en patenten.

Bijeenkomst en conferentie

Het nooit vlekkende en ghosting glazen schrijfbord helpt je een duidelijke en leuke vergaderagenda te presenteren. Mensen zullen een goede schrijfervaring hebben op het oppervlak van een glazen plaat, zonder last te hebben van een ghosting-oppervlak.

Roosters

Een planning presenteren op het glazen whiteboard zal mensen helpen om een ​​duidelijk begrip te hebben van planningen en doelen die moeten worden bereikt.

Takenlijsten

Het is duidelijk dat het schrijven naar takenlijst op nooit ghosting glazen borden mensen zal herinneren aan alle plannen van vandaag, en mensen helpt om op een ordentelijke manier met dingen om te gaan.

Mode interieurontwerp

Het kleurrijke glazen schrijfbord biedt niet alleen mensen een goed schrijfoppervlak, maar ook als een mode elegante decoratie in een modern interieur, zoals morden kantoor, huis, creatieve ruimte, club, kunstruimte en ga zo maar door.


Klik om te leren: Hoe onderzoek doen en een glazen whiteboard kopen?

Blessing Glass Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van whiteboards met gekleurd glas .

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.oneglassboard.com

Neem contact met ons op via cindy@glasswhiteboard.com.cn voor meer informatie.