Huis > Kennis > Inhoud

Grote droge Wipe Board

Mar 28, 2018

Grote droge Wipe Board getemperd glas

Wat is de beste grondstof voor het maken van een grote droge wipe board? Als per ervaring houden mensen van soepel duidelijk droog wissen schrijven, afvegen prikbord gemakkelijk zonder enige ghosting aan boord. De grote droge wipe board moet bovendien lange tijd met zo goed als nieuw. Voor de beste, moet de grote droge wipe board worden past goed met het interieur milieu als een mooie decoratie.

Met boven persoonlijke eisen van verschillende klanten, vinden we de grondstof van gehard glas is goedgekeurd als het beste materiaal voor droge wissen schrijven en laat nooit stainning op de oppervlakte van grote droge wipe board. What's amazing! We kunnen vrij schrijven op een anti-stainning droge wissen bord jarenlang zonder zorgen te maken over de ghosting.

Aan de andere kant, zal sommige mensen vragen als gehard glas veilig is voor gebruik op kantoor, thuis of zelfs voor het kind. Na duizenden test, kunnen we zeggen dat gehard glas sterkte 7 keer dan gemeenschappelijk glas, is dus het is niet gemakkelijk te kraken.  Wat meer is, zegen Board glasfabriek gebruik de elektronische rang van topkwaliteit getemperd glas, welke kwaliteit wedder dan andere leveranciers zit. We hebben pas SGS neerzetten en veiligheid test voor gehard glas.

Sommige mensen zullen vragen als gehard glas grote droge wipe board beschikbaar voor kind tot leren is. Het antwoord is ja! Redenen zijn onder: 1. gehard glas zijn niet gemakkelijk te breken. 2. de waterglas-verf die we gebruiken is eco-vriendelijke verf die SGS test doorstaan. 3. onze getemperd grote droge wipe board hebben Europa certificaat voor veiligheid van speelgoed kind doorgeeft. Hoe geweldig! Zoals we allemaal weten, hebben Europre heel erg strickly beleid voor veiligheid van speelgoed hild, maar ons product voldoen aan deze norm. Dit is de beste goedkeuring voor onze topkwaliteit en geschikt voor jong geitje te gebruiken.

Sommige mensen zijn milieuactivist. Ze schelen voor als gehard glas grote droge wissen bord milieu is. Het antwoord is Ja. Zoals we weten, traditionele droog doekje platen zijn gemaakt van plastic en levensduur is slechts 2 of 3 drie jaar. Deze kunststof zijn niet omgevings. Onze grote droge wipe board van gehard glas zijn eco-vriendelijk en anticorrosion. Ongeacht hoe lang u ze houden, gehard glas zal als goede nieuwe glas, hun oppervlak blijft zo duidelijk als kristal.

Nu hebben we vele grote voordelen van gehard glas grote droge Wipe Board wat leren. Ze zijn duurzaam, nooit dubbel, Eco-vriendelijk, levensduur te gebruiken, en een elegante decoratie in uw werkende sapce of huisontwerp.

Als u wilt meer informatie, gelieve te verwijzen naar onze website:www.oneglassboard.com. 

Klik hier om onderzoek nu voor gehard glas grote droge wipe board.

Large dry wipe board pink.jpg