Huis > Kennis > Inhoud

Magnetische glas droge platen wissen

Sep 20, 2018

Magnetische glas droge wissen Boards wijd gebruikt in vele occations, zoals kantoor, thuis, hotel, bibliotheek, club, Kunstencentrum, muziek partij en zo verder.

Magnetische glas droge wissen Boards zijn goed met mode-interieur past. Hier volgen enkele gevallen en foto's over magnetische glas droge platen wissen.

Magnetic Glass Dry Erase Boards .jpg Magnetic Glass Dry Erase Board.jpg

Magnet Glass Dry Erase Board.jpg Magnet Glass Dry Erase Boards.jpg

Ze zijn mode, elegant en mooi, zijn ze niet? Niet alleen de kleur van magnetische glas droge wissen planken zijn gerust aanpassen volgens uw eisen, maar ook de grootte van magnetische glas droge wissen planken zijn aangepast. Dit prachtige voor uw interieur.

Bovendien is de functie van droge wissen schrijven van glazen whiteboard zijn perfect. Voelt u zich goed om te krijgen een whiteboard marker te kleurrijk soepel schrijven op oppervlak van magnetische glas droge wissen bord, en u zullen geweldig dat een whiteboard Gum zal gemakkelijk veeg het oppervlak. U zult nooit last hebben van de stainning en beeldschaduwen op glazen whiteboard oppervlak meer. Het maakt niet uit hoe lang je het gebruikt, ziet de magnetische glas droge wissen bord er zo goed als nieuw glas. Hoe geweldig en prachtig!

Een droge wissen van kleurrijke magnetische glas platen nu en de mededeling van uw leven zal beter en beter.

Klik hier om te onderzoek nu voor groothandel magnetische glas droge wissen planken.

Zegen Whiteboard glasfabriek is de toonaangevende fabrikant van glazen whiteboard in de wereld, SGS, EN71 Europa certificaat passeren.