Huis > Kennis > Inhoud

Whiteboard magnetisch glas voor Office

Jul 06, 2018

Magnetic Glass Whiteboard voor Office is de beste communicatie-oplossing voor alle vergaderingen, bedrijfspresentaties, het maken van aantekeningen en ga zo maar door. Zoals we allemaal weten, is het oppervlak van het whiteboard van magnetisch glas glanzend en kleurrijk zo helder als edelstenen. Wat de belangrijkste functie is, is dat het een vlekvrij droog uitwisbaar schrijfoppervlak biedt voor communicatie. Het verbetert niet alleen de efficiƫntie enorm, maar convergeert ook in een elegante plezieromgeving voor ontmoeting, presentatie, kennisname en studie.

De grootte van het whiteboard van magentic glas voor kantoor is beschikbaar op maat volgens uw stijlvolle kantoor. Het kan niet alleen op de muur in de vergaderruimte worden gemonteerd, maar het is ook mogelijk om mobiel te zijn om het glazen whiteboard van de ene kamer naar de andere te verplaatsen om in elke gelegenheid te passen. Bovendien kan het worden gemaakt als een glazen whiteboardwand die convergeert in een elegante, hoogwaardige kameromgeving. Het zijn andere vormen van producten uit het whiteboard voor glas waarmee u navraag kunt doen.

De kleur van het whiteboard voor magnetisch glas voor kantoor is vrij om uit het 770 Panton-kleurenboek te kiezen. De kleuren op een glanzend glazen oppervlak zien er heel mooi en mooi uit. Je zult je voelen als een groot, elegant juweel aan de voorkant van je.

Kantoorstijl en -ontwerp zijn erg belangrijk voor een bedrijf dat een soort waarde naar zijn klant convergeert. Een whiteboard met magnetisch glas voor kantoor is de beste keuze voor schrijven met droog wissen en kantoorversiering.

Klik hier voor informatie over magnetisch glazen whiteboard voor kantoor.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.oneglassboard.com