Huis > Kennis > Inhoud

Bedrukte glazen droge wisborden magnetisch

Jan 05, 2018

Magnetisch bedrukt glas droog uitwisbare plaat, waarmee u op maat kunt maken en droog wissen op droog wisbord kunt schrijven. Het heeft het voordeel van goed schrijven, gemakkelijk te reinigen, nooit ghosting op het oppervlak en duurzaamheid.

Droog wisbord met printplaat is gemaakt van elektronisch gehard glas dat is goedgekeurd als het beste materiaal voor schrijven met droog wissen. De sterkte is 7 keer sterker dan bij normaal glas, dus het is veilig om te gebruiken. Het belangrijkste is dat de geprinte inhoud op glas droog uitwisbaar bord kan worden aangepast.

Printed Glass Dry Wissen Board Planner

Je zult je geweldig voelen om plannen op droog wisbord van gedrukt glas te schrijven, zoals een dagplan, een weekplan of een maandplan. Het laat duidelijk zien op glazen droog wisbord en wanneer je de whiteboard-wisser gebruikt, maak je het oppervlak schoon en laat je geen spookbeelden aan boord achter.

Gedrukt glaslogo

Bedrukt glazen logo zorgt ervoor dat uw logo er modieuzer uitziet, elegant.

Bedrukte glazen plaat

U bent gemachtigd om elke inhoud aan te passen om te printen op een glas droog wisbord.

Ongeacht hoe lang u het droog wisbord voor bedrukt glas gebruikt, het zal zo goed als nieuw glas zijn. Het is milieuvriendelijk en anti-corrosie.

Zegen van de fabrikant van glasplaten is de leider in de sector van producten voor het wissen van glas. Met het vermogen om innovatie te maken, zullen we meer gerelateerde glazen droge borden maken volgens uw specifieke behoefte.

www.oneglassboard.com

Klik hier om te onderzoeken voor meer informatie over droog geprint droogbord.