Huis > Kennis > Inhoud

Verschillende onverwachte manieren om glazen droogverwijderingsborden te gebruiken

Nov 17, 2017

Glazen droog wisborden worden in snel tempo een van de beste kantoorproducten op de markt. Ze zijn extreem duurzaam, kunnen een leven lang meegaan als ze op de juiste manier worden gebruikt. Ze geven geen vlekken of spook, ze zijn perfect voor een kantoorruimte met meerdere functies.

Met onze unieke en geavanceerde technieken, behalve de basisfunctie voor het whiteboard, kunnen we de glasplaten ook met een aantal andere functies maken.

Glasfoto met droge wisfunctie:

De glazen foto is ons gepatenteerde product. Het wordt verwerkt met onze speciale druktechniek. Alle foto's, afbeeldingen kunnen met een hoge resolutie op het geharde glas worden afgedrukt. Maak een foto en we zorgen ervoor dat het een leven lang meegaat. U kunt de glazen foto thuis of op kantoor als decoratie ophangen en deze ook als droog-wisbord of magnetisch bord gebruiken.

Glazen spiegel met droge wisfunctie:

De traditionele spiegel gebruikt alleen voor objectreflectie of decoratie. Maar wij Xiamen Blessing Glass Whiteboard Manufacturing Co., Ltd geven de glazen spiegel met nieuwe functies-magnetische en droge wisfunctie. Met deze verschillende functies is het een perfecte aanvulling op uw huis, kantoor of andere instellingen.

Glazen scheidingswanden met droge wisfunctie:

Glazen scheidingswanden vormen een geweldige aanvulling op elk kantoor. Met de droogwismodule vormen onze glazen scheidingswanden een ideale praktische scheidingsoplossing voor alle kantoren. Het geeft uw kantoor een eigentijdse en moderne uitstraling en transformeert uw kantoor snel in een productieve ruimte die echt goed werkt voor u.

Glazen wekelijkse schaafmachine met droge wisfunctie:

Als u een weekplanner heeft, kunt u uw planning in de loop van de week goed plannen, het kan uw constante deadline-bewustzijn stimuleren, u kunt de magneten gebruiken om belangrijke tickets, notities en memo's te plaatsen. U kunt al uw afspraken noteren en wanneer een nieuwe week komt, kunt u alles heel eenvoudig wissen dankzij het gladde oppervlak van het geharde glas.

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen   om meer te leren over glazen schrijfborden.

Blessing Glass Whiteboard fabrikant biedt producten van topkwaliteit. We hebben strikt binnenkomende inspectiesysteem voor grondstoffen, en produceren volgens onze standaardisatie. We hebben 10 jaar glasborden naar de VS en Europese landen geëxporteerd en we doen altijd ons best om nieuwe producten te ontwikkelen die innovatie mogelijk maken.

glass marker board white color.jpgWhiteboard exhibition.jpg