Huis > Kennis > Inhoud

Gehard glazen schrijfbord functies

Feb 02, 2018

Gehard glazen schrijfbord is gemaakt van elektronisch gehard glas, dat 7 keer sterker is dan gewoon glas.

Als gehard glas veilig is om als whiteboard te gebruiken?

Gehard glas is goedgekeurd als een veiligheidsglas dat wordt verwerkt door thermische of chemische behandeling om de sterkte ervan te vergroten in vergelijking met normaal glas. Het is al behoorlijk populair op veel gebieden. zoals kantoor, school, club, pub, kunstruimtes enzovoort. Gehard glas wordt al toegepast op decoratie van gebouwen, meubels, voertuigen, vaartuigen en vele andere toepassingen

Hier zullen we enkele kenmerken van gehard glas opsommen:

Onderdeel van Strength :

Met een speciaal temperingsproces is de sterkte van gehard glas ongeveer 7 keer van normaal glas. Wat is het belangrijkste, getemperd glas heeft het kenmerk van hittebestendig, krasbestendig en corrosiebestendig.

Onderdeel van Safety :

Vanaf het kenmerk van gehard glas, is het met hoge weerstand tegen hitte en breuk, daarom is gehard glas nauwelijks in algemeen gebruik gebroken. Zelfs als het wordt verbroken door een zeer krachtige externe kracht, breekt het in kleine blokjes die met stompe randen in plaats van versplinteren in willekeurige en gekartelde scherven. Dit vermindert het risico op letsel voor mensen aanzienlijk. Dus het werd beschouwd als veiligheidsglas.

Aangepast :

De glasafmeting kan aan het begin worden aangepast en vervolgens worden getemperd. Daarna kan aangepast gehard glas niet worden afgesneden omdat het het ontlaatproces heeft doorlopen.

Concluderend, het schrijfbord van gehard glas is vrij veilig in gebruik en heeft uitstekende eigenschappen.

Vraag nu om een ​​schrijfbord van gehard glas

Ga voor meer informatie naar onze website: www.oneglassboard.com