Huis > Kennis > Inhoud

De voordelen van Glass Whiteboard

Jun 29, 2017

Glass Whiteboard als een nieuw eco-vriendelijk whiteboard is goedgekeurd als het beste droog uitwisbare schrijfoppervlak .

13.jpg 55.jpg

Het kopen van een glazen whiteboard kan een van de beste dingen zijn die u doet voor uw kantoor, klas of thuis; ze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en hebben een moderne uitstraling die in elke kamer werkt.

Hier zijn enkele grote voordelen van glas whiteboards:

Glass Whiteboard is ongelooflijk duurzaam.

Glazen whiteboard is gemaakt van elektronisch gehard getemperd glas dat 6 tot 7 keer sterker is dan normaal glas. Het oppervlak is krasbestendig, soepel en mooi. Het is zo duurzaam dat u het zelfs een leven lang kunt gebruiken en nooit kunt slijten.

Glazen whiteboard nooit ghosting.

Glas whiteboards zijn notoir eenvoudig te reinigen; ze zijn een volledig niet-poreus oppervlak, vergeleken met traditionele whiteboards, wat betekent dat geen enkele marker het bord kan bevlekken of "spooken", hoe vaak je het ook gebruikt.

Glass Whiteboard biedt geweldige functies.

Glazen mededelingenbord kan niet alleen worden gebruikt als droog wisbord, maar wordt ook gebruikt als magnetisch bord, waarmee u documenten, kaarten, notities of foto's met magneten op het oppervlak van de glazen plaat kunt bevestigen.

Het kan worden gebruikt als projectiescherm , met een betere projectiekwaliteit dan bij traditioneel projectiedoek.

Glazen whiteboard met een elegant en frameloos ontwerp is ideaal voor morden kantoor, klaslokaal, conferentieruimte of zelfs thuis, het zal zeker uw ruimte opvrolijken.

Glass Whiteboard is eenvoudig te installeren .  

Met het glazen whiteboard kunt u eenvoudig zelf aan de muur hangen met een instructieboek. Er zijn in totaal vier soorten installatiemethoden die u kunt kiezen.

Glass Whiteboard is een milieuvriendelijk whiteboard .

Glass whiteboard is een groen product. In tegenstelling tot een traditioneel whiteboard van kunststof, is het gemaakt van gehard glas dat duurzaam en recyclebaar materiaal is en het geen schade toebrengt aan onze leefomgeving.

Klik hier om onderzoek te doen en glazen whiteboard te kopen   om meer te leren over glazen schrijfborden.  

Blessing Glass Whiteboard is de toonaangevende fabrikant van whiteboards voor creatief glas en visuele glasweergaveproducten. Ga voor meer informatie naar de website: www.oneglassboard.com

Volgende vraag: Is het eenvoudig om een ​​glazen whiteboard op de muur te installeren?