Huis > Kennis > Inhoud

De geschiedenis van glas Whiteboard

Dec 22, 2016

Het begin van deze eeuw, in de decoratie van het commerciƫle kantoorgebouw, werd Glass White Board als schrijfblok gebruikt en meer als wanddecoratie. Na jaren van ontwikkeling, na 2008, met de verdere ontwikkeling van het internet, begonnen sommige mensen dit product online te verkopen. Glass White Board als een nieuw board, dat wordt gekenmerkt door harde materialen, gemakkelijk te beschrijven en gemakkelijk te reinigen, duurzaam. Nadeel is zwaar en gemakkelijk beschadigd. Maar na het temperen van de behandeling, over het algemeen niet beschadigd, in aanvulling op door de mens veroorzaakte schade.

Elk product heeft voor- en nadelen, glas Whiteboard is geen uitzondering. Hoofdprestaties zijn reflecterend, vooral in de grotere ruimte, vanwege de reflectiehoek, mensen konden aan de zijkant van de tekst niet naar de andere kant kijken, ogen zijn niet ongemakkelijk. Slechte projectie. Later om dit te voorkomen, heeft de glasoppervlakte-nano-spuitverwerking, die de reflectiesnelheid ervan reduceert, ook gezegd dat Aziatisch optisch glas Whiteboard. Is een high-tech proces van oppervlaktebehandeling, oppervlakteglans is goed, goed geschreven en lage reflectie. Na enkele kleine planten, hoewel het niet reflecterend is, glad oppervlak, uitgeschreven wrijving, verlies van normale functie van het schrijfblok.

Op het nu netwerk kan publiciteit matglas Whiteboard steeds opnieuw worden geprojecteerd, er zijn inderdaad grenzen. In 2010 hebben we Telecom zaak gedaan, je tegenkomt dit probleem, wanneer het glas als projectie gebruikt wordt. Blijkt, Matt is niet reflecterend, maar het effect van de slagschaduw dan LaTeX-geschilderde muren.