Huis > Kennis > Inhoud

Gebruik van elektronische schoolborden

Dec 22, 2016

Ten eerste, interactief onderwijs

Uitgebreid en rijk aan traditionele computer-multimedia-apparatuur met gereedschapsfunctie, meer verbetering heeft audiovisueel effect, elektronisch whiteboardgebruik in de van drag drag, en fotografie, en verborgen, en getrokken scène, en schilderen, en match, en tarieven feedback, functie module, deze prachtige van visuele en het gehoor effect, sterk te verbeteren heeft studenten van aandacht en begrip, geïnspireerd heeft studenten van belang, mobilisatie studenten actieve deelname aan leerproces in de aan.

Kortom, stabiele en geavanceerde prestaties, interactive whiteboard-systeem, realiseren de ware betekenis van een interactief lesmodel, namelijk:

1, de interactie tussen de leraar en de leraar

2, interactie tussen docenten en studenten

3, interactie tussen de studenten en studenten

4, de interactie tussen docenten en studenten en cursusmateriaal

Ten tweede, zakelijke bijeenkomsten

Tijdens de dagelijkse vergadering van alle wandelingen, weergegeven op een computerscherm en in een infrarood-elektronisch whiteboard, zodat elke deelnemer in een verscheidenheid aan applicaties (zoals PowerPoint, Excel, Word, PDF en andere bewerkingssoftware), geschreven met een stylus of een vinger en en bewaar het commentaar, trek de aandacht van elke deelnemer, zonder notities te verlaten.

Interactieve games kunnen worden toegevoegd aan de demolink, vragen over het veld worden gesteld en klanten kunnen op het whiteboard schrijven of op het juiste antwoord klikken. Spannende en verschillende manieren van expressie maken uw presentatie aantrekkelijker.

Ten derde, de interne training

In de onderneming kunt u met behulp van een interactief elektronisch whiteboard voor training van personeel de training levendiger, intuïtiever en effectiever maken.